Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Otobüste geçen bazı hikayeler şunlardır:
- Hamam Böceği ve Muavin: Bir yolcu, otobüs yolculuğunda muavinin bir kadının üstünde hamam böceği gördüğünü ve kadını dışarı atmakla tehdit ettiğini anlatmıştır 1.
- Piknik Tüpü: Kış mevsiminde kaloriferi çalışmayan bir otobüste, firma çalışanları otobüsün ortasına piknik tüpü koyarak yolcuların ısınmasını sağlamışlardır 1.
- Limonata İkramı: On yıl önceki bir seyahatte, otobüs yolcularına ikram edilen limonataların parasının istenmesi olayı 1.
- Servis Şoförü ve Bagaj: Bir yolcu, otobüs muaviniyle tartıştıktan sonra servis şoförünün bagajını alıp kaçtığını ve bu durumun yol açtığı sorunları anlatmıştır 1.
- Trabzon Ekmeği: Askerden dönen bir yolcu, Trabzon'dan Tarsus'a giderken otobüste bir fırından aldığı Vakfıkebir ekmeğini annesine hediye olarak götürme hikayesini paylaşmıştır 1.
Ayrıca, otobüs yolculuklarında yaşanan gizemli sürtünmeler, kaybolan eşyalar ve görünmeyen yolcular gibi sıra dışı olaylar da rapor edilmiştir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: