Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
ETS 2'de hızlı yolculuk yapmak için aşağıdaki yöntemler kullanılabilir:
- Aracı tamir ettirmek 3. "F7" ile hızlıca tamirhaneye ışınlanıp aracı tamir ettirmek, hızlı yolculuk yapmayı mümkün kılar 3.
- Hile kodları kullanmak 5. Konsolu açıp "goto [şehir adı]" komutunu kullanarak bir şehirden başka bir şehre hızlıca gidilebilir 5. Örneğin, "goto berlin" komutu ile Berlin'e ışınlanılır 5.
Ayrıca, "cheat discover" komutu ile tüm şehirler ve yollar anında açılır, böylece keşif yapmaya gerek kalmadan haritanın tamamı kullanılabilir 5.
Hile kodları, oyunun konsolunun etkinleştirilmesiyle kullanılabilir 5. Bunun için, "config.cfg" dosyasındaki "g console" ve "g developer" satırlarındaki "0" değerleri "1" olarak değiştirilir ve dosya kaydedilir 5. Ardından, oyuna girilip yükleme ekranında "é" (Türkçe klavyede ESC tuşunun hemen altında) tuşuna basarak konsol açılır ve istenen hile kodu yazılır 5.
Hile kullanımı, kayıt dosyalarının bozulmasına veya bazı Steam başarımlarının devre dışı kalmasına neden olabilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: