Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
ETS 2'de 1.35 sürümünden 1.40 sürümüne geçmek için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- Mod Dosyalarını Yedekleyin: Modları düzenlemeden önce, olası hataları önlemek için mevcut mod dosyalarınızın bir yedeğini alın 2.
- Manifest.sii Dosyasını Düzenleyin:
- Mod klasörü içindeki .scs uzantılı dosyayı WinRAR veya 7-Zip ile açın 2.
- Manifest.sii dosyasını Not Defteri veya Notepad++ ile düzenleyin 2.
compatible_versions
bölümünü yeni sürüme uygun olacak şekilde düzenleyin 2. Örneğin, 1.40 için bu bölüm "1.40" olarak güncellenmelidir 2.- Dosyayı kaydedin ve .scs dosyasına geri ekleyin 2.
- Def ve Material Dosyalarını Güncelleyin: Bazı modların oyun içinde çalışabilmesi için def veya material klasörlerindeki bazı dosyaların güncellenmesi gerekebilir 2.
- Modun Test Edilmesi:
Eğer mod çalışmıyorsa,
game.log.txtdosyasındaki hata mesajlarına bakarak eksik veya hatalı bölümleri düzenleyebilirsiniz 2.
Bu süreçte oyunun resmi online (Konvoy) versiyonunda arkadaşınızla oynuyorsanız, her iki tarafın da mod dosyalarını güncellemesi gerekmektedir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: