Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Jacobs araba kampanyasına katılmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
- Ürün Ambalajını Saklamak: Kampanya süresince promosyonlu Jacobs 3ü1 Arada Orijinal, Jacobs 2si1 Arada, Jacobs Gold 3ü1 Arada Yoğun Lezzet veya Jacobs Gold 3ü1 Arada Yumuşak Lezzet ürünlerinden herhangi birini satın almak ve ambalajlarını saklamak gerekmektedir 12.
- Şifreyi Girmek: Ürün ambalajı içerisindeki katılım şifresini, jacobscoffee.com.tr adresindeki ilgili alana, gsm no, ad, soyad, adres bilgileri ile birlikte girmek gerekmektedir 12. Her şifre için 1 çekiliş hakkı kazanılır 1.
- Çekiliş Tarihi: Çekiliş, 17 Nisan 2024 tarihinde saat 11.00’da Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İst. adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir 12.
- Sonuçların Açıklanması: Çekiliş sonuçları, 22 Nisan 2024 tarihinde Takvim Gazetesi’nde ilan edilecektir 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: