• Buradasın

    2010 model Insignia kaç inç silecek?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    2010 model Opel Insignia için silecek boyutları, aracın versiyonuna göre değişiklik göstermektedir:
    • Opel Insignia Hatchback: Sürücü tarafı 610 mm, yolcu tarafı 457 mm 1.
    • Opel Insignia Sedan: Sürücü tarafı 610 mm, yolcu tarafı 457 mm, arka 305 mm 1.
    Bu bilgiler, 2008-2016 yılları arasındaki modeller için geçerlidir 23.
    Silecek boyutları hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki siteler ziyaret edilebilir:
    • arababara.com 1;
    • n11.com 2;
    • hepsiburada.com 3.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Opel İnsignia ön silecek nasıl değiştirilir?

    Opel Insignia'nın ön sileceğini değiştirmek için aşağıdaki adımlar izlenebilir: 1. Silecek kollarını dikey konuma getirin ve sabitleyin. 2. Silecek fırçasının kola bağlandığı noktayı bulun. 3. Bir elinizle kolu sabit tutarken, diğer elinizle sileceği bağlantı yerinden yukarı doğru çekerek çıkarın. 4. Yeni sileceği kolun içine kaydırarak yerine takın ve klik sesini duyana kadar hafifçe bastırın. Eğer silecek birbiriyle değiştirilemiyorsa, tüm kolun değiştirilmesi gerekebilir. Silecek değişimi, silecek satan bir bayi tarafından da yapılabilir. Daha detaylı bilgi ve görsel destek için YouTube'da "Opel Insignia Hybrid Silecek Değişimi (2008 ve Sonrası)" başlıklı video izlenebilir.

    Opel Insignia silecek kaç cm?

    Opel Insignia için silecek boyutları, modele göre değişiklik göstermektedir: 1. Opel Insignia B 1.5 modeli için arka silecek 25 cm uzunluğundadır. 2. Opel Insignia A Sports Tourer Station modeli için arka silecek 30 cm uzunluğundadır. 3. Genel olarak Opel Insignia için ön silecek boyutları 600 mm ve 450 mm olarak satılmaktadır.

    Insignia hangi silecek kullanıyor?

    Opel Insignia araçlarında kullanılan bazı silecek modelleri şunlardır: Bosch Aerotwin: Muz tipi silecek, üst seviye fiyat/performans dengesine sahiptir. Bosch Aeroeco: Orta seviye muz tipi silecek serisidir. R.B.W.: Hybrid silecek takımı. Inwells: Hybrid ve muz tipi silecek takımları. Martigues: Ön ve muz tipi silecek takımları. Opel Insignia için uygun silecek modellerini satın alabileceğiniz bazı siteler şunlardır: hepsiburada.com; n11.com; sileceksepeti.com.

    En iyi silecek boyutu hangisi?

    En iyi silecek boyutu, aracın marka, model ve yılına göre değişen üretici tarafından önerilen boyuttur. Doğru silecek boyutunu öğrenmek için: Aracın kullanım kılavuzuna bakılabilir. Mevcut sileceklerin üzerinde yazan numaralar kontrol edilebilir. otoyedekmarket.com gibi sitelerdeki araç bazlı silecek filtreleme sisteminden yararlanılabilir. Sileceklerin çok uzun veya çok kısa olması, zayıf silme performansına ve ön camda hasara yol açabilir.