• Buradasın

    Yazarların en sevdiği söz nedir?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Yazarların en sevdiği sözler arasında öne çıkanlar şunlardır:
    1. "Sevmek ya da sevilmek yeterlidir. Gerisini sormayın. Yaşamın karanlık kıvrımlarında bulunacak başka bir inci yoktur." - Victor Hugo 1.
    2. "Yok olmak isteğiyle kalbim attığı zaman, bana 'yaşa' der gibi gülen senin yüzündü." - Sabahattin Ali 1.
    3. "İyi adamlar yalnızlıktan ölüyor. İyi kadınlarsa kötü adamların balkonlarından gökyüzüne bakarken." - Dostoyevski 1.
    4. "Aşkın kötü tarafı, insanlara verdiği zevki, eninde sonunda ödetmesidir. Şu veya bu şekilde. Fakat daima ödersiniz." - Ahmet Hamdi Tanpınar 4.
    5. "İnsan yalnız söylediklerinden değil, sustuklarından da sorumludur." - Aziz Nesin 2.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Yazmak ile ilgili özlü söz?

    Yazmak ile ilgili bazı özlü sözler: 1. "Yazmak, geleceği görmektir." - Paul Valery. 2. "Okumak bir insanı doldurur, konuşmak hazırlar, yazmak ise olgunlaştırır." - Knut Hamsun. 3. "Yazmak, kalbin nefes alıp verişini kağıda dökmektir." - William Wordsworth. 4. "Benim için yazmak, basitçe parmaklarımın arasında düşünmek." - Isaac Asimov. 5. "Çok yazmak, çabuk yazmak hiç de önemli değildir. Dünya nasıl yazdığınıza değil, ne yazdığınıza bakar." - George Henry Lewis.