• Buradasın

    Tuzla DSİ hangi bölge müdürlüğüne bağlı?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Tuzla, Devlet Su İşleri (DSİ) 1. Bölge Müdürlüğüne bağlıdır 15.
    DSİ 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nde yer almakta olup merkezi Bursa'dır 25. Kocaeli ve Yalova illerini kapsamaktadır 25.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    DSİ bölge müdürlüğünde hangi birimler var?

    Devlet Su İşleri (DSİ) bölge müdürlüklerinde bulunan bazı birimler şunlardır: Bilgi Yönetimi ve Koordinasyon Birimi; İçmesuyu ve Atıksu Şube Müdürlüğü; Hukuk İşleri Müdürlüğü; Yenilenebilir Enerji Şube Müdürlüğü; Elektromekanik Teçhizat Şube Müdürlüğü; Barajlar ve HES Şube Müdürlüğü; Planlama Şube Müdürlüğü; Jeoteknik Hizmetler Şube Müdürlüğü; Yeraltısuları Şube Müdürlüğü; Sondaj Şube Müdürlüğü; Bilgi Teknolojileri Şube Müdürlüğü; Kalite Kontrol ve Laboratuvar Şube Müdürlüğü; Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürlüğü; Havza Yönetimi, İzleme ve Tahsisler Şube Müdürlüğü; Sivil Savunma Uzmanlığı; Personel Şube Müdürlüğü; Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü; Makina İmalat ve Donatım Şube Müdürlüğü; Strateji Geliştirme Şube Müdürlüğü; Muhasebe Şube Müdürlüğü. DSİ'nin Türkiye genelinde havzalara göre yapılandırılmış 26 bölge müdürlüğü bulunmaktadır.

    DSİ bölge müdürlüğü duyuruları nereden takip edilir?

    Devlet Su İşleri (DSİ) bölge müdürlüğü duyurularını takip etmek için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir: DSİ Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesi: dsi.gov.tr adresinde "Duyurular" bölümünden güncel bilgilere ulaşılabilir. Bölge müdürlüklerinin sosyal medya hesapları: Kura çekilişleri gibi bazı duyurular, bölge müdürlüklerinin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanmaktadır. Bölge müdürlüklerinin internet siteleri: Adaylar, başvuru yaptıkları illerin bağlı oldukları bölge müdürlüklerinin internet sitelerinde yer alan duyurular adresinden sonuçlarını kontrol edebilirler.

    DSİ4 bölge müdürlüğü hangi illerde var?

    DSİ 4. Bölge Müdürlüğü, Konya ilinde bulunmaktadır. Diğer illerde de DSİ bölge müdürlükleri bulunmakla birlikte, 4. Bölge Müdürlüğü sadece Konya'da hizmet vermektedir.

    DSİ 6 ve 7 bölge müdürlüğü nereye bağlı?

    DSİ 6. Bölge Müdürlüğü, Adana'da bulunmaktadır ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'ne (DSİ) bağlıdır. DSİ 7. Bölge Müdürlüğü ise Samsun'da yer almakta olup yine DSİ Genel Müdürlüğü'ne bağlıdır. DSİ Genel Müdürlüğü, Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlıdır.

    DSİ 5. Bölge Müdürlüğü hangi illerde var?

    DSİ 5. Bölge Müdürlüğü, Ankara merkez olmak üzere aşağıdaki illerde şube müdürlüğü seviyesinde teşkilatlanmıştır: Çankırı; Bolu; Çorum; Düzce; Kırıkkale.

    DSİ 3 bölge müdürlüğü hangi illerde var?

    DSİ 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir merkezli olup, aşağıdaki illerde faaliyet göstermektedir: Eskişehir; Bilecik; Kütahya; Sakarya. Ayrıca, Ankara ilinin Polatlı, Beypazarı ve Nallıhan ilçelerinin Sakarya Nehri kıyısında kalan 27 yerleşim birimi de görev alanına dahildir.

    DSİ 12 bölge müdürlüğü hangi illerde var?

    Devlet Su İşleri (DSİ) 12. Bölge Müdürlüğü, Kayseri ili merkez olmak üzere Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat illerinde faaliyet göstermektedir.