• Buradasın

    Kocaeli Karamürsel'deki cinayet zanlısı yakalandı mı?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Evet, Kocaeli Karamürsel'deki cinayet zanlısı yakalanmıştır 13.
    Karamürsel'de, 4 Temmuz 2025 tarihinde, Trabzon’un Of ilçesinden taşınan iki aile arasında yaşanan alacak-verecek tartışması sonucu, Aykut Canımoğlu ve babası Mehmet Canımoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili olarak, cinayet zanlısı İzzet K., olay sonrası silahıyla birlikte kaçmış, ancak Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kısa sürede başlattığı operasyonla, cinayet silahıyla birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır 13.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Kocaeli'de aranan şahıslar nasıl yakalanıyor?

    Kocaeli'de aranan şahısların yakalanmasında Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri görev yapmaktadır. Yakalama yöntemleri arasında: Gözaltı: Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıslar, düzenlenen operasyonlarla gözaltına alınmaktadır. Teslim Etme: Gözaltına alınan şahıslar, adli makamlarca tutuklandıktan sonra cezaevi işlemleri için ilgili yerlere teslim edilmektedir. Örneğin, 11 Temmuz 2025 tarihinde "Taksirle Ölüme Neden Olma" suçundan 5 yıl ağır hapis cezası bulunan bir şahıs ve "On İki Yaşını Tamamlamamış Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı" suçundan 17 yıl 11 ay hapis cezası bulunan bir şahıs yakalanmıştır. Ayrıca, 12 Ağustos 2025 tarihinde hırsızlık suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan bir şahıs ve hükümlü veya tutuklunun kaçması ile vergi usul kanununa muhalefet suçlarından toplam 11 yıl 11 ay 10 gün hapis cezası bulunan bir hükümlü yakalanmıştır.

    Kocaeli cinayet davası ne oldu?

    Kocaeli'deki bazı cinayet davalarında son durum: Serdar Arslan'ın öldürülmesi: Kocaeli'de Serdar Arslan'ın öldürülmesiyle ilgili olarak tutuklu bulunan Habil Ö, Mahsun Ö. ve S.T. hakkında "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Mustafa Y.'nin yargılanması: Mustafa Y., eski eşi Sözen Tutci'yi öldürmek ve oğlu Vedat Y.'yi yaralamakla yargılanıyor. Yılmaz Sınıksaran'ın öldürülmesi: Şahin A.'nın yargılandığı davada, cinayetten 7 ay önce isimsiz bir aramayla tehdit alındığı ortaya çıktı. Rümeysa Meriç Özcan'ın öldürülmesi: Tunay A. hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. Maksut Beğtaş'ın öldürülmesi: Uğurcan B.'nin yargılandığı davada, sanığın akıl sağlığı için rapor talep edildi ve tutukluluk hali devam etti.

    Kocaeli'deki cinayet zanlısı kim?

    Ersin K., 31 Temmuz 2025 tarihinde Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, eşi ve çocuklarının gözleri önünde Uğur Deniz'i bıçaklayarak öldüren cinayet zanlısıdır. Zanlı, olayda kullandığı suç aletiyle birlikte yakalanmış ve sorgusunun ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanmıştır.

    Kocaeli cinayetinde kaç kişi tutuklandı?

    28 Temmuz 2025 tarihinde, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Ümit Şirin'in öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklanmıştır.