• Buradasın

    Hakan Fidan AA Editör Masası'nda ne dedi?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda çeşitli konularda değerlendirmelerde bulundu 23:
    • Türk dış politikası: Fidan, AA'nın uluslararası haber mecralarında haber toplama, işleme ve iletme konusundaki etkinliğini övdü ve bu durumun kendisini gururlandırdığını belirtti 2.
    • İsrail'in saldırıları: Lübnan'daki son patlamaları fırsat operasyonu olarak nitelendirdi ve bölgedeki tırmanmanın endişe verici olduğunu ifade etti 4.
    • Siber güvenlik: Türkiye'de müstakil bir siber güvenlik teşkilatının kurulması konusunun gündeme geldiğini ve bu konuda Cumhurbaşkanı'nın net bir irade ortaya koyduğunu açıkladı 4.
    • Suriye ile ilişkiler: Esad ile görüşmeye hazır olduklarını belirtti 4.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Hakan Fidan AA'da ne iş yapıyor?

    Hakan Fidan, Anadolu Ajansı'nda (AA) herhangi bir görevi bulunmamaktadır. Hakan Fidan, Türk dış politika ve güvenlik alanlarında çeşitli görevlerde bulunmuş bir isimdir.

    Hakan Fidan hangi konularda açıklama yaptı?

    Hakan Fidan, çeşitli konularda açıklamalar yapmıştır: 1. Suikast Girişimi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 4-5 sene önce MİT Başkanı olduğu dönemde suikast girişimine uğradığını ve arsenik ile cıva verilerek zehirlendiğini açıklamıştır. 2. Terörle Mücadele: Fidan, Türkiye'de terörün zemininin ortadan kalktığını ve terörsüz bir Türkiye sürecine dikkat çektiğini belirtmiştir. 3. PKK Kongresi: PKK'nın kongresine ilişkin olarak, örgütün tarihi çağrıya cevabını duymak için bir müddet daha bekleme durumunda olduklarını ifade etmiştir. 4. ABD ve İsrail İlişkileri: ABD ile terör finansmanı ve İsrail'in Gazze'deki soykırımı konularında değerlendirmelerde bulunmuştur. 5. Suriye ve Pakistan-Hindistan Çatışmaları: Suriye'deki istikrar ve bölgedeki İsrail işgali ile Pakistan-Hindistan çatışmaları hakkında görüşlerini paylaşmıştır.