• Buradasın

    CHP'de Beşiktaş çağrısı: Özel ve İmamoğlu da gelecek

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    CHP'de Beşiktaş çağrısı: Özel ve İmamoğlu da gelecek ifadesi, aşağıdaki haber başlıklarında yer almıştır:
    • Sözcü 1. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, 13 Ocak 2025 tarihinde yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılımıyla 16 Ocak 2025 saat 19.30'da Beşiktaş Belediyesi önüne tüm İstanbulluları davet etmiştir 1.
    • Gazete Duvar 2. CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, 16 Ocak 2025 tarihinde sosyal medya hesabından yayınladığı video ile İstanbulluları aynı gün saat 14.00'te Beşiktaş Belediyesi önüne çağırmıştır 2.
    • Medyascope 3. CHP'den yapılan açıklamada, 16 Ocak 2025 tarihinde saat 14.00'te CHP lideri Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve birçok belediye başkanının katılımıyla Beşiktaş Belediyesi'nde buluşma planlandığı duyurulmuştur 3.
    Bu çağrılar, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın gözaltına alınması nedeniyle yapılmıştır 123.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    CHP'li il belediye başkanlarından İmamoğlu'na çağrı:

    CHP'li il belediye başkanlarından Ekrem İmamoğlu'na yapılan çağrı, 15 Şubat 2025 tarihinde yayımlanan CHP İl Belediye Başkanları Toplantısı'nın sonuç bildirgesinde yer almaktadır. Bildirgede, Türkiye'nin ekonomik ve siyasi bir kriz içinde olduğu belirtilerek, erken seçim çağrısı yapılmış ve İmamoğlu'na ön seçimde aday olması için şu ifadeler kullanılmıştır: > "Gelinen aşamada, İstanbul’da siyasi iktidar karşısında dört kez seçim kazanarak muhalefetin sandıkta iktidar değiştirebileceğini defalarca kanıtlayan, görev süresi boyunca verdiği hizmetlerle milletimizin gönlündeki yerini büyüten, toplumun her kesimiyle kuvvetli bağlar kuran, sandıkta yenilemeyince yargı baskısıyla yarış dışında tutulmak istenen Sayın Ekrem İmamoğlu’nu millet adına göreve davet ediyor, ön seçimde aday olmaya çağırıyoruz." Bildirgeye Adıyaman, Amasya, Ardahan, Artvin, Bilecik, Bolu, Burdur, Çanakkale, Edirne, Giresun, Kastamonu, Kırıkkale, Kilis, Kütahya, Sinop, Uşak, Yalova ve Zonguldak belediye başkanları imza atmıştır. Afyonkarahisar, Bartın ve Kırşehir belediye başkanları ise toplantıya katılmadıkları için bildirgeye imza atmamışlardır.