• Buradasın

    Binali Yıldırım ben yaptım ne zaman dedi?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Binali Yıldırım'ın "ben yaptım" dediği iki farklı durum bulunmaktadır:
    1. Gebze-Halkalı banliyö tren hattı: Binali Yıldırım, Yeşilköy'de düzenlenen bir etkinlikte gençlere sorduğu "Geçen hafta açılışı yapılan Gebze-Halkalı banliyö tren hattına bineniniz var mı?" sorusuna "Evet" yanıtını alınca, "Onu da ben yaptım" şeklinde espri yapmıştır 1.
    2. Balyoz davası: Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Balyoz davası kararlarıyla ilgili bir soruya verdiği cevapta, "Türkiye artık 'Ben yaptım oldu, ben yaparım hesap da vermem' denilen dönemleri geride bırakıyor" demiştir 2.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Binali Yıldırım onu da ben yaptım hangi programda?

    Binali Yıldırım'ın "Onu da ben yaptım" sözü, TRT'de yayınlanan "Vapurda Çay-Simit" adlı sohbet programında geçmiştir. Bu söz, daha sonra sosyal medyada caps'ler ve eğlenceli içeriklerle yaygın olarak paylaşılmıştır.