Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Türban için hangi ağdanın kullanıldığına dair bilgi bulunamadı. Ancak, ağda çeşitleri hakkında bilgi verilebilir.
Ağda çeşitleri:
- Kalıp ağda 3. Elle uygulanabilen, bez gerektirmeyen bir ağda türüdür 3. Kol, koltuk altı, bacak ve bikini bölgesi tüylerini almak için kullanılır 3.
- Konserve ağda 3. Isıtılıp sıvılaştıktan sonra cilde uygulanabilen, konserve kutusunda sunulan bir ağda türüdür 3. Kol, koltuk altı, bacak, bikini ve yüz bölgelerinde kullanılabilir 3.
- Granül (boncuk) ağda 3. İnci ağda olarak da bilinir, ısıtılıp kullanılır 3. Bezli veya bezsiz olarak vücuttan ayrılabilir 3.
- Roll-on (kartuş) ağda 3. Kartuş ağdalar, ısıtmak için bir ağda ısıtıcı makine gerektirir 3. Kol, koltuk altı ve bacak bölgelerinde kullanılır 2.
- Ağda bantları 34. Yüz ve kol altı gibi vücut bölümlerindeki tüyleri almak için kullanılır 3.
Ağda seçimi, kullanım amacına ve kişisel tercihlere göre yapılmalıdır.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: