Buradasın
Nascita elektrikli topuk törpüsü nasıl kullanılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Nascita elektrikli topuk törpüsü kullanımı:
- Şarj Etme: Cihazın ilk kullanım öncesi tam olarak şarj edilmesi gerekir 2. Şarj kablosu, cihazın üzerindeki sokete, diğer ucu ise USB girişli bir aygıta takılır 2. Kırmızı ışık yandığında cihaz şarj oluyor, yeşil yandığında ise şarj işlemi tamamlanmış demektir 2.
- Başlık Kontrolü: Cihazın başlığındaki koruyucu şeffaf plastik kapak çıkarılır ve başlığın yerine tam oturup oturmadığı kontrol edilir 2.
- Açma: Cihazın üzerindeki güç düğmesine 2-3 saniye basılı tutularak çalıştırılır 2. Düşük hızda çalışmak için yeşil ışık, yüksek hızda çalışmak için ise kırmızı ışık yanar 2.
- Uygulama: Törpü, topuk ve ayak tabanı bölgesinde sağa, sola, aşağı, yukarı hareket ettirilir 2. Baskı uygulanmamalıdır; baskı anında cihaz çalışmayı otomatik olarak durdurur 2. Aynı bölge için 2-3 dakikadan uzun uygulama yapılmamalıdır 2.
- Kapatma: Güç düğmesine basılı tutularak cihaz kapatılır 2.
- Temizlik: Kullanım sonrası, başlık temizleme fırçası ile temizlenir ve cihazın gövdesi nemli bir bezle silinir 2.
Kullanım sırasında dikkat edilmesi gerekenler:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: