Buradasın
Evde ama ağdası nasıl hazırlanır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Evde ağda hazırlamak için gerekli malzemeler:
Hazırlanışı:
- Tüm malzemeleri bir tencereye koyun ve yüksek ateşte kaynatmaya başlayın 23.
- Sürekli karıştırarak kaynatmaya devam edin 2.
- Kaynamaya başladığında altını kısın ve 1-2 dakika daha ocağın altı açık kalsın, karıştırmaya devam edin 2.
- Ağdanızın kıvamının olup olmadığını anlamak için su dolu bir kaba birkaç damla atın, suyun içinde katılaşırsa kıvama gelmiş demektir 2.
- Ağdanız altın sarısı rengine döndüğünde tam kıvamını yakalamış olursunuz 2.
- Ağdayı tencereden serin bir zemin üzerine dükün, bir mermer parçası gibi düz bir zemin uygundur 2.
- Zeminden kaldırdığınız ağdayı iki elinizin arasında uzatarak kıvam almasını sağlayın 2.
- Sıcaklığı geçip ılıklaştığında kullanıma hazırdır 2.
Ağda uygulaması için dikkat edilmesi gerekenler:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: