Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Boncuklu bileklikler genellikle boncuk ipi ile yapılır 2. Boncuk ipi, miyuki ve kum boncuklardan örme bileklik yapımı için kullanılan, tığ işi naylon bir iptir 2. Genellikle makara halinde satılır ve geniş renk seçenekleri bulunur 2.
Bunun yanı sıra, boncuklu bileklik yapımında kullanılabilecek diğer ip türleri şunlardır:
- Paraşüt ipi 24. Sağlam yapısıyla bilinen paraşüt ipi, yaklaşık 0,8 mm kalınlığındadır ve farklı renk seçenekleri ile satılır 2.
- Misina ipi 2. Boncuklu bileklik yapımında sıkça kullanılan bir diğer ip türüdür 2. Esnek ve sabit misina ip çeşitleri bulunur 2.
- Deri ip 25. Orijinal, süet veya imitasyon deri ip çeşitleri de bileklik yapımında kullanılabilir 25.
- Mumlu ip 2. Mum kaplı polyester bir ip olan mumlu ip, yaklaşık 1 mm kalınlığındadır 2.
- Kordon ipi 23. Genellikle kendinden desenli olarak satılan kordon bileklik ipleri, çeşitli kalınlıklarda olabilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: