Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Amigurumi broş yapımı için gerekli malzemeler:
Yapılış aşamaları:
- Kafa: İpi seçip tığa bir halka yapın, halkanın içine 6 düz ilmek yapın ve halkayı iyice sıkın 1. Sonraki sırayı 2 düz ilmek yaparak tamamlayın 1.
- Gövde: 12 düz ilmek yapın ve bir sonraki sırayı da 2 düz ilmek yaparak tamamlayın 1. İstenilen boyuta gelene kadar bu şekilde devam edin 1.
- Kulaklar: İki küçük kulak için ipliği seçip tığa bir halka yapın, halkanın içine 4 düz ilmek yapın 1. İstenilen boyuta gelene kadar bu şekilde devam edin 1.
- Kuyruk: İpliği seçip tığa bir halka yapın, halkanın içine 8 düz ilmek yapın 1. İstenilen boyuta gelene kadar bu şekilde devam edin 1.
- Montaj: Bütün parçaları iğne kullanarak birbirine monte edin 1. Kafayı gövdeye dikin ve kulakları kafanın yanlarına, kuyruğu ise gövdenin arkasına dikin 1.
- Broş İğnesi: Son adımda, broş iğnesini kullanarak fare broşu giysinize veya istediğiniz herhangi bir yere takabilirsiniz 1. İğneyi broşun arkasına sabitleyin ve dikkatlice kullanmaya başlayın 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: