• Buradasın

    8 Motif kaç saatte örülür?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    8 motifin kaç saatte örüleceği, örme hızına ve kullanılan tekniğe bağlı olarak değişir. Örneğin, 3,5 saatte 8 motifle yelek örme örneği bulunmaktadır 1.
    Ayrıca, "Motif Çizim Teknikleri" modülünün süresi de yaklaşık 14 ila 26 saat arasında değişebilir 2.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Tığla hangi motifler yapılır?

    Tığla çeşitli motifler yapılabilir, bunlardan bazıları şunlardır: 1. Katlı gül motifleri: Şık aksesuarlar ve örgüler için kullanılabilir. 2. Papatya motifleri: Papatya şeklindeki motifler birleştirilerek güzel modeller oluşturulabilir. 3. Baklava dilimli kare motifler: Battaniye gibi büyük örgü ürünlerinde tercih edilebilir. 4. Eşkenar üçgen motifler: Artık iplerle örülüp birleştirilerek battaniye yapılabilir. 5. Yuvarlak ve dörtlü kare motifler: Renkleri değiştirilerek dama tahtası görünümü elde edilebilir. Bu motifler, bebek battaniyesi, koltuk örtüsü, yatak örtüsü gibi birçok örgü projesinde de kullanılabilir.

    8'li motif nasıl yapılır?

    8'li motif yapımı için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Sihirli halka yaparak örgüye başlayın. 2. 3 zincir çekin, dibine batıp iki seferde çekerek kapatın. 3. Farklı renkte iple 3 zincir çekin ve ilk deliğe batıp iki tane ikili trabzan yapın. 4. Bu işlemi tüm delikler dolana kadar tekrar edin. 5. Yeniden farklı bir yeşil renkte iple üç zincir çekin ve halkadaki deliklerde üçlü trabzan iki defa yapıp iki zincirle çıkın. 6. Mavi renkte iple üç zincir çekin, bir tane üçlü trabzan, iki zincir ve aynı deliğin tekrar içine üçlü trabzan yapın. 7. İki zincir çektikten sonra sonraki deliğin içine yalancı trabzan yapın. Bu adımları takip ederek 8'li motifi tamamlayabilirsiniz.

    Motif ne anlama gelir?

    Motif kelimesi farklı bağlamlarda farklı anlamlar taşır: 1. Sanat ve Tasarım: Yan yana gelerek bir bezeme işini oluşturan ve kendi başlarına birer birlik olan ögelerden her biri, örge. 2. Edebiyat: Bir eserde sık sık tekrarlanan süsleyici öge. 3. Müzik: Bestenin bir parçasına çeşitli yönlerden birlik sağlayan belirleyici küçük birim, melodi motifi. 4. Genel Kullanım: Bir toplumda ortak değerler taşıyan, soyut veya somut ürünlere konu olan sembol.