• Buradasın

    Yaprak Dökümü 78. bölüm neden yok?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    "Yaprak Dökümü" dizisinin 78. bölümü mevcut değildir, çünkü dizi toplamda 174 bölüm olarak planlanmış ve bu bölüm sayısında sona ermiştir 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Yaprak Dökümü 79. bölümde ne oldu?

    Yaprak Dökümü 79. bölümde Ferhunde'nin maskesi düşer ve Fikret ile Necla, ona karşı bütün bildiklerini babalarına anlatırlar. Diğer olaylar arasında: - Ali Rıza Bey, Şevket'i üzmemek için temkinli davranmaya karar verir. - Bankadan gelen mektup, aileyi daha zor günlerin beklediğinin habercisi olur. - Leyla, Ferhunde'ye karşı yeni bir cephe açar ve avukat Can'a danışarak onu köşeye sıkıştırma niyetine girer. - Hayriye Hanım, Ferhunde'ye inanmanın bedelini ağır öder.

    Yaprak Dökümü 78. bölümde ne oldu?

    Yaprak Dökümü 78. bölümde Ferhunde, Şevket'in yanında Sedef'i görünce hırs ve öfkeyle hareket eder ve Levent Tuncel ile yola devam etmeye karar verir. Şevket ise Ferhunde'yi beklerken umudunu kaybetmeye başlar. Necla, Ferhunde ile ilgili bildiklerini Fikret'le paylaşmaya karar verir ve Tahsin, bulmacanın önemli bir parçasıyla eve gelir. Ferhunde, yaptıklarından dolayı suçlu hisseder ve evdekilerle göz göze gelmemeye çalışır.

    Yaprak Dökümü 77. bölümde ne oldu?

    Yaprak Dökümü 77. bölümde Ali Rıza Bey ve ailesi, görüş gününde Şevket’in yanına giderler. Diğer olaylar şunlardır: - Fikret ile Tahsin, evlilik yıldönümlerini Ali Rıza Beylerde kutlamaya karar verirler. - Ali Rıza Bey, Leyla’yı Can konusunda uyarır. - Hapishanede görüş gününü iple çeken Şevket için güç savaşı giderek daha vahşi bir hal alır. - Yola çıkarken Ferhunde, yeni sürprizlerle karşılaşır. - Levent, Ferhunde’nin görünmez bir zırh giydiğini anlar. - Cem ile Necla arasında ılık rüzgarlar esmeye başlar. - Evde ise soğuk savaş bütün şiddetiyle devam eder.

    Yaprak Dökümü 79. bölüm neden yok?

    Yaprak Dökümü dizisinin 79. bölümü, telif hakkı şikayetleri nedeniyle platformdan kaldırılmıştır.