• Buradasın

    Yahşi Cazibe'de kim mağdur?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Yahşi Cazibe dizisinde Simge, asıl mağdur olarak kabul edilir 12.
    Simge, Kemal'in onu yıllarca kandırması ve Cazibe ile aldatması nedeniyle zor bir duruma düşmüştür 2. Kemal, Simge'den borç istemekten korktuğu için Cazibe ile evlenmiş ve aynı zamanda Simge'ye sürekli umut vererek onu kandırmaya devam etmiştir 2.
    Cazibe de başlangıçta iyi ve saf bir karakter olarak gösterilmiş, ancak dizinin finalinde dolandırıcı bir kadın olarak tasvir edilmiştir 5.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Yahşi Cazibe 14. bölümde ne oldu?

    Yahşi Cazibe 14. bölümde Peker Pekmez, Kemal ve Cazibe'nin çakma evliliğini ortaya çıkarmak için onları lüks bir restorana yemeğe götürür. Gecenin sonunda Kemal, içkinin de etkisiyle Cazibe'ye aşkını itiraf eder.

    Yahşi Cazibe 70. bölümde ne oldu?

    Yahşi Cazibe 70. bölümde yılbaşı gecesi çatıda yaşananlara Simge'nin de şahit olmasıyla Kemal ve Cazibe için karı koca olmanın önünde bir engel kalmamıştır. Kemal ve Cazibe, "dodaktan öpsün de görek"ten sonra ilişkilerini bir adım daha ileriye götürmek için fırsat kollamaktadır. Yahşi Cazibe dizisi, 2010-2012 yılları arasında ATV'de yayınlanmış bir romantik komedi ve sit-com dizisidir.

    Yahşi cazibe neden bitti?

    Yahşi Cazibe dizisinin bitmesinin nedeni, başrol oyuncusu Aslıhan Gürbüz'ün sona eren sözleşmesini yenilemek istememesi olarak iddia edilmiştir. Ancak yapımcı Ali Gündoğdu bu iddiayı yalanlamış ve dizinin final yapacağına Ocak ayında karar verildiğini, bitiş nedeninin Aslıhan Gürbüz olmadığını belirtmiştir. Dizinin senaristi Gani Müjde, finalle ilgili yaptığı açıklamada, Aslıhan Gürbüz'ün son bölüm çekimlerine katılmayacağını bildirmesi üzerine, eldeki oyuncularla mutlu bir son yazmak zorunda kaldıklarını ve Kemal'in Simge'yi seçmesi için büyük bir hayal kırıklığı yaşaması gerektiğini, bunun da ancak ihanet yoluyla mümkün olduğunu ifade etmiştir. Ayrıca, final bölümü, özellikle Azerbaycan'da eleştirilere neden olmuş ve Azeriler, "Azeri kadınları namuslarına düşkündür, hani biz kardeşinizdik, kardeşliğiniz bu kadar, maddiyatın başladığı yerde kardeşlik bitiyor" şeklinde tepkilerini dile getirmiştir.

    Yahşi Cazibe 13. bölümde ne oldu?

    Yahşi Cazibe 13. bölümde şu olaylar yaşandı: - Peker Pekmez, Kemal ve Cazibe'nin nikah şahidi olan Gül'ün izini sürmeye karar verir ve yabancı gelin bulmaya çalışan biri kimliğinde ondan yardım ister. - Hulusi, kızı Simge'nin yeni bir erkek arkadaşı olduğundan şüphelenir ve onu adım adım takip etmeye başlar. - Peker Pekmez'in gerçeği ortaya çıkarmaya yaklaştığını öğrenen Kemal ve Cazibe, durumdan kurtulmak için bir plan yaparlar. - Hulusi, Simge'yi Kemal'in mahallesinde takip ederken, Kemal'in evine baskın yapar. - Peker Pekmez, Kemalleri yakalamaya çalışırken kendisini nikah masasında bulur.

    Yahsi Cazibe simge neden mağdur oldu?

    Yahşi Cazibe dizisinde Simge'nin mağdur olmasının nedeni, dizinin finalinde Kemal'in onu değil, dolandırıcı olduğu ortaya çıkan Cazibe'yi terk etmesi olarak gösterilebilir.

    Yahşi Cazibe oyuncuları kimler?

    Yahşi Cazibe dizisinde yer alan bazı oyuncular: Hakan Yılmaz. Aslıhan Gürbüz. Gökçe Özyol. Hande Katipoğlu. Serhan Arslan. Sezai Aydın. Erdal Türkmen. İnci Pars. Sinan Çalışkanoğlu. Belma Canciğer. Ayrıca, Peker Açıkalın, Selda Özbek, Serhat Özcan, Mertcan Sevimli gibi isimler de dizide yer almıştır.

    Yahşi Cazibe 12. bölümde ne oldu?

    Yahşi Cazibe 12. bölümde Peker Pekmez vasıtasıyla Azerbaycan televizyonundan gelen bir ekip, Cazibe ve Kemal'in evliliğinden kesitler sunan bir program yapar. Ancak bu programın Türkiye'de de yayınlanacağını öğrenen Kemal, Hulusi, Simge ve arkadaşlarının bu programı izlememesi için bir yol bulmak zorundadır.