• Buradasın

    Öyle bir geçer zaman ki Cemile Mete'nin kaçtığını öğreniyor kaçıncı bölüm?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Cemile'nin Mete'nin kaçtığını öğrendiği bölüm, "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinin 107. bölümüdür 12.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Öyle Bir Geçer Zaman Ki 45. bölümde ne oldu?

    Öyle Bir Geçer Zaman Ki 45. bölümde yaşanan bazı olaylar şunlardır: - Atölye Kundaklaması: Ekrem Tatlıoğlu'nun talimatıyla atölye kundaklanmış ve alevler her yeri sarmıştır. - Ali Kaptan'ın Cesareti: Cemile'nin içerde olduğunu öğrenen Ali Kaptan, hiç düşünmeden kendini alevlerin içine atar. - Kötü Haber: Kötü haber tez duyulur ve Berrin ile Hakan da olay yerine gelirler. - Soner ve Aylin: Kardeşi Murat'tan haber alamayan Soner, Aylin'den uzaklaşmaya başlar ve bu durum Aylin'i kahreder. - Carolin'in Planı: Carolin, Soner ile arkadaşlığını ilerletmeye çalışır ve ona şaşırtıcı bir teklifte bulunur. - Mete ve Jale: Sahne aldığı gazinoda büyük ilgi gören Mete, sonunda Jale'nin kim olduğunu öğrenir. - Osman'ın Muradı: Gülden'i etkilemek için eve televizyon aldırmak isteyen Osman, sonunda muradına erer. - Kenan'ın İlk İş Günü: Selma ile evlenen Kenan, holdinge girer ancak ilk iş gününde hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşır.

    Öyle Bir Geçer Zaman Ki 7. bölümde ne oldu?

    Öyle Bir Geçer Zaman Ki 7. bölümde Ali, hastaneden taburcu olan Carolin'i eve getirir. Bu durum, mahallede büyük bir şok yaratır ve Mete ile Berrin, babalarının sevgilisini eve almamak konusunda kararlıdır. Diğer gelişmeler arasında: - Hasefe Hanım, torunlarını Kemal'in evine götürür. - Cemile'nin hapishanede revirde yattığı bilgisi Berrin'i kahreder. - Aylin, annesini korumak için gizli bir plan yapar, ancak bu plan başlarına büyük dert açar. - Babaları tarafından kapının önüne koyulan çocuklar, amcalarından da beklemedikleri bir darbe alırlar.

    Öyle Bir Geçer Zaman Ki 37. bölümde ne oldu?

    Öyle Bir Geçer Zaman Ki 37. bölümde yaşanan bazı olaylar şunlardır: Carolin'in Hamileliği: İki erkeğin tabanca düellosu, Carolin'in şoke edici açıklamasıyla yarım kalır ve Ali Kaptan'ın Carolin'in hamileliğine inanmamasına neden olur. Mete'nin Sürprizi: Okul müdürü ve öğrenciler, İnci Hoca'ya ziyarete gelir ve Mete'ye büyük bir sürpriz yaparlar. Ahmet'in Kaçırılması: Ahmet hastanedeyken onu kaçırmak için harekete geçilir, ancak işler umulduğu gibi gitmez. Hakan'ın Teklifi: Berrin'i ziyarete gelen Hakan, Ahmet'i kurtarabileceğini söyler, ancak bunun gerçekleşmesi bir şarta bağlıdır. Balıkçı'nın Teklifi: Balıkçı, Cemile'ye bir teklifte bulunur ve Ali Kaptan da bu teklifi duyar.

    Öyle Bir Geçe Zamanki Mete neden hapse girdi?

    Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete, kardeşi Osman'ın işlediği suçtan dolayı hapse girdi.

    Öyle Bir Geçe Zamanki Cemile neden kovuldu?

    Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Cemile, Ali Kaptan'ın evden kovulması nedeniyle evden ayrılmak zorunda kaldı.

    Öyle Bir Geçer Zaman Ki 6. bölümde ne oldu?

    Öyle Bir Geçer Zaman Ki 6. bölümde yaşanan bazı olaylar şunlardır: 1. Patlama Haberi: Avukatlık bürosundaki patlama haberi üniversiteye ulaşır ve Ahmet'in yaralı olduğu, yanındaki kadının öldüğü haberi yayılır. 2. Hakan'ın Tepkisi: Çılgına dönen Hakan ve Ayten, soluğu hastanede alırlar ancak Ahmet'in de hastanede olması soğuk rüzgarların esmesine neden olur. 3. Ali'nin Öğrenimi: Ali, Berrin ile konuşmak üzere okula geldiğinde kızının başına gelen olayı öğrenir ve Hakan ile yaptığı konuşmada patlamayı değil, daha fazlasını anlatır. 4. Ali'nin Öfkesi: Berrin'den hesap sormak üzere eve gelen Ali, gördüğü manzara karşısında çılgına döner ve çocuklarıyla kavga eder. 5. Carolin'in Durumu: Hastaneden taburcu olmaya hazırlanan Carolin'in iyileşme sürecinde özenli bir bakıma ihtiyacı vardır ve Ali, Carolin için bir çözüm arar.

    Öyle Bir Geçer Zaman Ki 13. bölümde ne oldu?

    Öyle Bir Geçer Zaman Ki 13. bölümde yaşananlar kısaca şu şekildedir: Cemile, çocuklara babalarının onları evden atmak istediğini nasıl söyleyeceğini düşünürken, önce Aylin’in sırrını, ardından da Mete’nin okulu birbirine kattığını öğrenir. Ahmet, Berrin ile konuşmak için harekete geçer ve Osman’ı bulur. Mete’nin durumu hakkında müdür ile konuşmaya giden Cemile’yi bir sürpriz beklemektedir. Ali’nin onlara layık gördüğü eve giden Cemile ve çocuklar, gözlerine inanamazlar.