• Buradasın

    DabBe 7 ne zaman çekildi?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Dabbe 7: El-Nazar filmi, 2016 yılında çekilmiştir 15.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Dabbee 7 ne anlatıyor?

    Dabbe 7: El-Nazar filmi, teknolojinin kontrolsüz kullanımı ve gizli ajandaların insanları nasıl manipüle ettiğini anlatıyor. Ayrıca, filmde geleneksel büyüler yerine gelişmiş yazılımlar, algoritmalar ve yapay zekanın insanların en derin korkularını ve arzularını kullanarak onları nasıl manipüle ettiği işleniyor. Filmin konusu hakkında daha fazla bilgi mevcut değil, çünkü yönetmen Hasan Karacadağ'ın sırra kadem basması nedeniyle film bir türlü vizyona girememiştir.

    Dabbenin son filmi hangisi?

    Dabbe serisinin son filmi, "Dabbe: Bir Cin Vakası"dır. Dabbe serisinin filmleri ve vizyon tarihleri: Dabbe (2006); Dabbe 2 (2009); Dabbe 3: Bir Cin Vakası (2012); Dabbe 4: Cin Çarpması (2013); Dabbe 5: Zehr-i Cin (2014); Dabbe 6 (2015).

    Dabbe serisi kaç tane?

    Dabbe serisi 6 filmden oluşmaktadır. Filmlerin isimleri şu şekildedir: 1. Dabbe. 2. Dabbe 2. 3. Dabbe 3: Bir Cin Vakası. 4. Dabbe 4: Cin Çarpması. 5. Dabbe 5: Zehr-i Cin. 6. Dabbe 6.

    Dabbe 7 El Nazar nerede çekildi?

    Dabbe 7: El-Nazar filminin çekimleri Türkiye'nin çeşitli köylerinde gerçekleştirilmiştir. Filmin büyük bir kısmı ise Trabzon'a bağlı Maçka ilçesindeki Hıdırnebi Köyü'nde çekilmiştir.

    Dabbe serisi bitti mi?

    Dabbe serisi bitmedi, ancak yeni bir film olan Dabbe 7 henüz vizyona girmedi. Serinin yönetmeni Hasan Karacadağ, Dabbe 7'nin bir test sahnesini Japonlara izlettiğini ve olumlu geri bildirimler aldığını belirtmiş, ancak sonrasında sessizliğe bürünmüştür. Ancak, Dabbe serisinin tamamen sona erdiği ve yeni bir film planlanmadığı da belirtilmektedir.