Buradasın
Yoğurt kabından saksı nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yoğurt kabından saksı yapmak için iki farklı yöntem bulunmaktadır:
- Yapışkan kağıt ve çivi ile: Yoğurt kabının üzerine yapışkan kağıttan iki parça kesin ve yapıştırın 1. Saksının altına birkaç delik açmak için çivi veya delici bir alet kullanın 1. Yoğurt kabının kapağını saksının altında tabak olarak kullanabilirsiniz 1.
- Beton saksı yapımı: 900 gramlık süzme yoğurt kabı, 200 gramlık meyveli yoğurt kabı, 25 gram kalekim, 2 dolu tepeleme yemek kaşığı mermer tozu ve derz dolgusu, su, yağ ve zımpara gereklidir 2.
- Eldiven giyip karıştırma kabına kalekim, mermer tozu ve derz dolgusunu ekleyin ve karıştırın 2.
- Az az su ekleyerek karışımı puding kıvamına getirin ve su eklemeyi bırakın 2.
- 900 gr’lık süzme yoğurt kabını yağlayın ve karışımı içine dökün 2.
- 200 gr’lık meyveli yoğurt kabının dışını yağlayıp yoğurt kabına oturtun ve içine küçük bir su şişesi koyarak sabitleyin 2.
- İki gün kurumaya bırakın, ardından dış kalıptan çıkarın ve zımpara ile üst kısmındaki fazlalıkları düzeltin 2.
- Boyama veya süsleme işlemi yaparak saksıyı tamamlayın 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: