Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yemek tezgahının olması gereken derece hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, mutfak tezgahı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar şunlardır:
- Dayanıklılık 13. Tezgah, çizilmelere, lekelere, sıcaklığa ve neme karşı dayanıklı olmalıdır 13.
- Ergonomi 14. Tezgahın yüksekliği ve şekli, rahatça çalışılabilecek şekilde olmalıdır 14.
- Temizlik kolaylığı 35. Tezgah malzemesi, kolay temizlenebilir ve hijyenik bir ortam yaratmalıdır 35.
- Kullanım amacı 3. Tezgah, yemek hazırlığı için sık kullanılacaksa, yeterli çalışma alanına sahip olmalıdır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: