Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sıkışan süt kapağını gevşetmek için aşağıdaki yöntemler denenebilir:
- Sıcak su yöntemi: Kapağı 30 saniye sıcak suya daldırmak, metal kapağın genişlemesini sağlayarak kilidi açabilir 13.
- Saç kurutma makinesi: Kapağı 30 saniye boyunca yüksek ısıda kurutmak, kapağın kilidini açabilir 1.
- Tahta kaşık veya çatal: Kapağın üzerine tahta kaşık veya çatal ile hafifçe vurmak, kilidin açılmasını sağlayabilir 13.
- Streç film veya lastik: Kapağın etrafına streç film sarmak veya lastik geçirmek, kavramayı artırarak kapağı açmayı kolaylaştırabilir 1.
Bu işlemleri uygularken güvenlik önlemlerine dikkat edilmeli ve kendini yakmamak için çok dikkatli olunmalıdır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: