Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Otellerde içecek servisi, profesyonel ve organize bir şekilde gerçekleştirilir 4. İşte bazı adımlar:
- Masa Düzeni: Servis öncesi masalar düzgün bir şekilde düzenlenir, temiz ve ütülenmiş masa örtüleri yerleştirilir 23.
- Servis Araçlarının Düzenlenmesi: Çatal, bıçak ve kaşıklar, bardaklar (su, şarap vb.) masaya yerleştirilir 23.
- Peçete Katlama: Peçeteler özenle katlanarak tabakların üzerine veya çatal bıçakların yanına yerleştirilir 2.
- Ek Malzemeler: Tuz, biber gibi diğer ilave ürünler masalara konur ve dekoratif dokunuşlar yapılır (mum, çiçek vb.) 23.
- Servis Süreci: Garsonlar siparişleri alır ve hazırlanan içecekleri masaya getirerek servis eder 34.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: