Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Katlanır cam balkon ayarı şu şekilde olmalıdır:
- Tekerlek Ayarları: Her cam kanatta, iki altta ve iki üstte olmak üzere toplam 4 teker bulunur 2. Bu tekerleklerin alüminyum çerçeve içinde rahat hareket etmesi önemlidir 2.
- Fitil Ayarları: Cam kanatların yan yüzeyinde bulunan fitiller, sesi, tozu ve hava akımını engelleyen aparatlardır 2. Camın kapanmasına engel olmayacak şekilde ve yeterli düzeyde yalıtımı sağlayacak şekilde konumlanmalıdır 2.
- Stop Ayarı: Camların katlanma noktasında yer alan stop aparatı, çok gergin veya çok gevşek olmayacak şekilde ayarlanmalıdır 2.
- Çıkış Ağız Plastiği Ayarı: Cam katlama bölümünde, altta ve üstte olmak üzere iki adet plastik yuva bulunur ve bu yuvaların cam kanatların hareketini engellemeyecek şekilde ayarlanması gerekir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: