Buradasın
Ferre ankastre fırın kaç derecede çalışmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ferre ankastre fırının kaç derecede çalışması gerektiği, fırının hangi pişirme modunun kullanıldığına bağlıdır. İşte bazı örnekler:
- Üst ve alt ısıtma: Kekler, börekler veya pişirme kalıplarındaki kekler ve güveçler için uygundur 1. Sıcaklık 170-180°C arasında olmalıdır 1.
- Üst ısıtma: Parlak yüzeyli kekler ve üstten kahverengileşmesi istenen yiyecekler için uygundur 1.
- Alt + üst + turbo fan: Kekler, yoğurt, börekler veya pişirme kalıplarındaki kekler ve güveçler için uygundur 1. Tek tepsi ile pişirme yapılmalıdır 1.
Fırının en alt rafı birinci raf olarak kabul edilir 1. Pişirme süreleri, laboratuvar koşullarında tespit edilmiştir ve damak tadına göre değişiklik gösterebilir 1.
Fırını kullanmadan önce, yerel gaz koşullarının ürün ayarlarıyla uyumlu olup olmadığını kontrol etmek önemlidir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: