Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Aryıldız çaycı (çay makinesi) kullanımı:
- Su haznesine su ekleme 13. Su seviyesi, haznedeki işaretlerin içinde kalmalıdır 1.
- Kaynama moduna geçme 13. Cihaz çalıştırılır ve suyun kaynaması beklenir 13.
- Demleme 13. Su kaynadıktan sonra demleme moduna geçilir ve suyun sıcaklığı 80-90°C'ye düşer 13.
- Çay ekleme 1. Demlik haznesine uygun miktarda çay konur 1.
- Suyu dökme 1. Kaynar su, demlik haznesindeki çayın üzerine dökülür 1.
- Demleme süresi 1. Demleme süresi, çayın türüne ve yoğunluğuna bağlı olarak 15-20 dakika arasında değişir 1.
- Sıcak tutma modu 13. Demleme tamamlandıktan sonra çaycı, çayı sıcak tutma moduna geçer 13.
İlk kullanım öncesi:
- Cihazın içi, üretim artıklarından arındırılmak için ilk olarak su ile kaynatılıp boşaltılmalıdır 3.
- Ardından, içine limon tuzu eklenerek tekrar kaynatılıp boşaltılmalıdır 3.
Güvenlik için:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: