• Buradasın

    Sözcü manşetini kim atıyor?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Sözcü gazetesinin manşetini genel yayın yönetmeni atmaktadır. Şu anda Sözcü gazetesinin genel yayın yönetmenliğini Metin Yılmaz yapmaktadır 35.
    Ayrıca, Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay olarak bilinmektedir, ancak resmi olarak İsviçre merkezli bir şirket olan Beme Media AG'ye devredilmiştir 45.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Gazeteler neden manşet atar?

    Gazeteler, okuyucuların ilgisini çekmek, haberin içeriğini özetlemek ve haberin önemini vurgulamak amacıyla manşet atar. Manşet, yayın organının gündeme bakışını, önceliklerini ve yayın politikasını da yansıtır. Manşet türleri şunlardır: Ana manşet. Alt manşet veya sürmanşet. Spot manşet. İç sayfa manşeti.

    Manşet ne demek?

    Manşet kelimesi, Fransızca kökenli olup iki farklı anlamda kullanılır: 1. Gazetecilik terimi: Gazetelerin ilk sayfasında, genellikle büyük puntolarla yazılan, dikkat çekmek için kullanılan önemli haber başlığı. 2. Giyim terimi: Gömleğin kol ağzına geçirilen, genellikle çift katlı kumaştan yapılan bölüm, kolluk. Ayrıca, voleybolda topa vuruş biçimi olarak da kullanılır.