• Buradasın

    Kartalkaya'da yanan otel kaç katlıydı?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Bolu Kartalkaya'da yanan otel 12 katlıydı 13.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Kartalkayada yanan otelin içi nasıldı?

    Kartalkaya'daki yanan otelin içi yangın nedeniyle büyük hasar görmüştü. İçeriden yapılan çekimlerde şu detaylar göze çarpıyordu: Çatıda büyük hasar ve camların kırılması. Eşyaların tamamen yanması. Spor salonu ve havuz bölümünün tamamen kül olması. İç mekanın tamamen ahşap olması, bu da yangının hızla yayılmasına neden olmuştu.

    Kartalkaya'daki otel neden yıkıldı?

    Bolu Kartalkaya'daki Grand Kartal Otel, yangın sonrası yapılan incelemelerde ağır hasarlı olduğu tespit edildiği için yıkıldı.

    Kartalkaya otel yangını neden sönmedi?

    Kartalkaya'daki otel yangınının sönmemesinin nedenleri şunlardır: 1. Grill Plate Cihazının Arızası: Yangının, kahvaltılık kızartmaları hazırlamak için açık bırakılan "grill plate" cihazından çıktığı ve cihazın termostatlarından birinin bozuk olması nedeniyle aşırı ısınmaya rağmen çalışmaya devam etmesi. 2. Yangın Önleme Sistemlerinin Eksikliği: Davlumbazda otomatik yangın söndürme sistemi, duman ve sıcaklık sensörleri ile restoran alanında otomatik söndürme tesisatının bulunmaması. 3. Yangın Merdiveni ve Alarm Eksikliği: Otelde yangın merdiveni ve yangın alarmlarının olmaması, insanların duman dolu koridorlarda çıkış bulmaya çalışmasını zorlaştırdı.