Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
6 Şubat depremi ile ilgili görseller çeşitli kaynaklarda bulunmaktadır:
- İhlas Haber Ajansı (İHA), 6 Şubat depreminin KGYS kameralarına yansıyan yeni görüntülerini paylaşmıştır 1. Bu görüntüler, felaketin şiddetini ve yıkımı gözler önüne sermektedir.
- Millî Eğitim Bakanlığı, "6 Şubat 'Asrın Felaketi' Deprem Farkındalık Fotoğraf Sergisi" düzenlemiştir 2. Sergide, deprem bölgesindeki arama-kurtarma çalışmaları ve MEB'in hizmetleri gibi faaliyetleri anlatan fotoğraflar yer almaktadır.
- İlkha Haber Ajansı, Adıyaman Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerinin çizdiği deprem resimlerini sergilemiştir 3. Bu resimler, depremin acı ve yıkımını görsel olarak aktarmaktadır.
- Anadolu Ajansı (AA), depremlerin ikinci yılında yapılan anma etkinliklerinden fotoğraflar yayınlamıştır 4. Bu fotoğraflar, depremlerde hayatını kaybedenlerin anıldığı anları göstermektedir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: