Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) 500 tam puan alan altı öğrenci bulunmaktadır 123. Bu öğrenciler ve yerleştikleri bölümler şunlardır:
- Ahmet Eren Özyurtseven (Nizip Fen Lisesi, Gaziantep) 124. Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (burslu) 124.
- Muhammed İsmail Kuşat (Özel Tan Fen Lisesi, Bursa) 124. Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi 124.
- Mehmet Sarak (Özel İzmir Bahçeşehir Koleji) 124. İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (burslu) 124.
- Arda Eren Kartal (Galatasaray Lisesi) 124. Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Programları (burslu) 124.
- Abdulvahap Burro (TOFAŞ Fen Lisesi, Bursa) 124. İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 124.
- Ediz Doğan Karakoç (Haydarpaşa Lisesi, İstanbul) 124. Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği 124.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: