• Buradasın

    Kitap kurdu yarışması 5 6 7 ve 8 sınıf kaç soru?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Kitap Kurdu Yarışması'nda 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine her kitaptan 20 soru olmak üzere toplamda 100 soru sorulmaktadır 23.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Kitap kurdu yarışmasında hangi sorular sorulacak?

    Kitap Kurdu yarışmasında sorulacak sorular, yarışmacının bulunduğu kategoriye göre değişiklik göstermektedir: 5. ve 6. sınıflar kategorisi: Sudaki Umut (Benoy, Merve Kahraman Öztürk, Diyanet Yayınları); Dedem Kodlama Öğreniyor (Cansu Demirbağ, Erdem Yayınları); Gizemli Misafir (Ayşe Şeker Kılıç, Diyanet Yayınları). 7. ve 8. sınıflar kategorisi: Peygamberler Bize Ne Söyler (Seca Öztürk, Diyanet Yayınları); Filistin Hikâyeleri (Erdem Yayınları); Kendi Şiirini Yaşayanlar (Hacire Büküm Yılmaz, Cezve Yayınları). Yarışmacılar, belirlenen kitaplardan toplamda 75 soru içeren bir sınava tabi tutulacaktır.

    Kitap kurdu yarışmasında 1 yanlış kaç puan?

    2025 yılı TÜGVA Kitap Kurdu Yarışması'nda 1 yanlış, 1 doğru cevabı götürmektedir. Online sınavda her soru 20 puan değerindedir ve 100 üzerinden 20 puan alan öğrenciler yazılı sınava katılma hakkı kazanır.

    Kitap kurdu yarışmasında 2 yanlış kaç puan?

    Kitap Kurdu Yarışması'nda 2 yanlış cevap için 40 puan düşülür.

    Kitap kurdu 1 soru kaç puan?

    2025 yılı için "Kitap Kurdu" yarışmasında bir sorunun kaç puan olduğuna dair bilgi bulunamadı. Ancak, 2024 yılında yapılan yarışmada, her sorunun 20 puan değerinde olduğu ve 100 soru sorulduğu bilinmektedir. Yarışmaya, Türkiye genelindeki ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri katılabilmektedir.