• Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    KA210 formu, Erasmus+ programının Küçük Ölçekli Ortaklıklar (KA210-SCH) projesi başvuru formunda kullanılan belgedir 24.
    Bu form, daha küçük ölçekli kuruluşların uluslararası projelerde yer almasını teşvik eden ve esnek, sürdürülebilir çözümler geliştirmelerine olanak sağlayan Erasmus+ KA210 programı kapsamında doldurulur 1.

    Konuyla ilgili materyaller

    KA2 ve KA210 arasındaki fark nedir?

    KA2 ve KA210, Erasmus+ programının farklı faaliyet türleridir. KA2 (Yenilik ve İyi Uygulamaların Değişimi İçin İşbirliği), eğitim kurumları, gençlik örgütleri, iş dünyası, yerel/bölgesel otoriteler ve sivil toplum kuruluşları arasında kurumsal işbirlikleri (ortaklıklar) oluşturulmasını sağlar. KA210 ise Küçük Ölçekli Ortaklıklar faaliyetidir ve Erasmus+ deneyimi az olan veya hiç olmayan kurum/kuruluşlara ve onların katılımcılarına kurumsal kapasiteleri ve deneyimleri doğrultusunda programdan yararlanma fırsatı sunar.

    KA220 ve KA210 farkı nedir?

    KA220 ve KA210, Erasmus+ programının iki farklı proje türüdür: - KA220 (İş Birliği Ortaklıkları), daha yüksek bütçelere sahip olup, deneyimli başvuru sahiplerine yöneliktir. - KA210 (Küçük Ölçekli Ortaklıklar) ise daha düşük bütçelere sahiptir ve yeni başlayan kuruluşlar için uygundur.

    KA210 ve KA220 nedir?

    KA210 ve KA220, Erasmus+ programının iki farklı proje türüdür. - KA210 (Küçük Ölçekli Ortaklıklar), okul eğitimi, yetişkin eğitimi, mesleki eğitim ve öğretim, gençlik ve spor alanlarında küçük ölçekli aktörler ve bireyler için tasarlanmıştır. Bu projeler: - Daha düşük bütçelere sahiptir. - Daha basit idari gereklilikler ve daha az deneyimli kuruluşlar için uygundur. - Kapasite geliştirme ve yerel iş birliklerine odaklanır. - KA220 (İş Birliği Ortaklıkları), daha yüksek bütçeli ve kapsamlı projeler olup, deneyimli başvuru sahiplerine yöneliktir.

    Erasmus+ KA210 nedir?

    Erasmus+ KA210, küçük ölçekli ortaklıklar için tasarlanmış bir programdır. KA210'un temel hedefleri: - Kurumsal kapasiteleri geliştirmek; - Ulaşılması zor olan bireylerin programa erişimini kolaylaştırmak; - Yenilikçi eğitim, öğretim ve gençlik faaliyetlerini desteklemek. Proje süreleri 6 aydan 24 aya kadar değişebilir ve bütçe 30.000 ile 60.000 Euro arasında olabilir.