Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Doktora tez savunması geçtikten sonra yapılması gerekenler şunlardır:
- Tez Veri Giriş Formu Doldurulması: Tez savunma sınavında başarılı olan öğrenci, tez veri giriş formunu elektronik ortamda doldurup çıktısını alarak enstitüye teslim eder 145.
- Tezin Bastırılması: Tez, jüri üyeleri tarafından önerilen düzeltmeler yapıldıktan sonra, her jüri üyesi için 1'er adet ve enstitüye 1 adet olacak şekilde ciltletilir 45.
- CD Hazırlanması: Tezin PDF hali, referans numarası ile adlandırılmış tek bir dosya halinde 3 adet CD'ye kaydedilir 35.
- Enstitüye Teslim: Basılı tez, CD'ler ve diğer gerekli formlar savunma tarihinden itibaren en geç bir ay içinde enstitü öğrenci işleri birimine teslim edilir 35.
- İlişik Kesme ve Mezuniyet: Öğrenci, ilişik kesme belgesi ve mezuniyet dilekçesi ile enstitüye başvurarak mezuniyet işlemlerini başlatır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: