• Buradasın

    Auzef'te AGNO ve ANO aynı mı?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Evet, AUZEF'te AGNO (Ağırlıklı Genel Not Ortalaması) ve ANO (Ağırlıklı Not Ortalaması) aynı şeyi ifade eder 12.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:
  • Konuyla ilgili materyaller

    Ano ve agno farkı nedir?
    ANO (Ağırlıklı Not Ortalaması) ve AGNO (Ağırlıklı Genel Not Ortalaması) arasındaki fark şudur: - ANO, öğrencinin belirli bir yarıyılda aldığı derslerin ağırlıklı ortalamasıdır. - AGNO ise öğrencinin fakülteye başladığı andan itibaren aldığı tüm derslerin katılımıyla elde edilen genel not ortalamasıdır.
    Ano ve agno farkı nedir?
    Auzef'te 2.00 ortalama yeterli mi?
    Evet, AUZEF'te mezun olabilmek için genel not ortalamasının (AGNO) en az 2.00 olması yeterlidir.
    Auzef'te 2.00 ortalama yeterli mi?
    Ano ne demek?
    Ano kelimesi farklı bağlamlarda farklı anlamlara gelebilir: 1. Eğitim: Bir öğrencinin belirli bir yarıyılda aldığı derslerin ağırlıklı ortalamasını ifade eden kısaltmadır. 2. Halk Ağzı: Elazığ yöresinde "anne" anlamında kullanılan bir kelimedir. 3. Tıp: "Anüs" veya "makat" anlamında tıbbi bir terimdir. 4. Terör Örgütü: 1974'te FKÖ'den ayrılan ve 20 ülkede terör saldırıları gerçekleştirmiş Filistin kökenli bir terör örgütünün adıdır.
    Ano ne demek?
    4'lük sistemde AGNO nedir?
    4'lük sistemde AGNO (Ağırlıklı Genel Not Ortalaması), öğrencinin fakülte veya yüksekokulda öğrenime başladığı andan itibaren, tamamlamış olduğu yarıyıl da dahil olmak üzere almış olduğu tüm derslerin katılımıyla elde edilen not ortalamasıdır.
    4'lük sistemde AGNO nedir?
    2.00 AGNO ile geçilir mi?
    Evet, 2.00 AGNO ile geçilir. AGNO (Ağırlıklı Genel Not Ortalaması) 2.00'ın üzerinde olan öğrenciler, derslerden başarılı sayılır ve mezuniyete hak kazanırlar.
    2.00 AGNO ile geçilir mi?
    Auzef geçme notu kaç?
    AUZEF'te geçme notu, uzaktan öğretim programlarında en az 50'dir.
    Auzef geçme notu kaç?
    AGNO 2.0 altı olursa ne olur?
    AGNO'su 2.0'ın altında olan öğrenciler için aşağıdaki sonuçlar doğar: 1. Ders Alma Engeli: Son iki yarıyılda AGNO'su 2.0'ın altında olan öğrenciler, bir sonraki yarıyılda yeni ders alamazlar. 2. Tekrar Dersleri: Bu öğrenciler, notlarını yükseltmek amacıyla başarısız oldukları derslerden başlamak üzere, önceki yıllardan ders alabilirler. 3. Yatay Geçiş Engeli: Genel not ortalaması ile yatay geçişlerde de AGNO'nun 2.0 olması gerekmektedir, aksi takdirde yatay geçiş yapılamaz.
    AGNO 2.0 altı olursa ne olur?