• Buradasın

    AÖF büt var mı?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    AÖF'te (Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi) bütünleme (büt) sınavı yapılmamaktadır 13.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:
  • Konuyla ilgili materyaller

    AÖF bütünleme ne zaman yapılacak?
    2024-2025 eğitim yılı için AÖF bütünleme sınavları aşağıdaki tarihlerde yapılacaktır: - Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF): 5-6 Temmuz 2025.
    AÖF bütünleme ne zaman yapılacak?
    AÖF ders geçme nasıl oluyor?
    Açıköğretim Fakültesi (AÖF) ders geçme sistemi şu şekilde işlemektedir: 1. Başarı Notu Hesaplama: Bir dersten başarılı sayılabilmek için en az 35 puan almak gerekmektedir: - Standart Hesaplama: Başarı Notu = (Ara Sınav Notu x 0.30) + (Dönem Sonu Sınav Notu x 0.70). - İngilizce Öğretmenliği Programı: Ara sınav notunun %40’ı ve dönem sonu sınav notunun %60’ı alınarak hesaplama yapılır. 2. Harf Notları: Hesaplanan başarı notu, harf notlarına dönüştürülür ve şu anlamlara gelir: - AA, AB, BA, BB, BC, CB, CC: Geçer not. - CD, DC, DD: Koşullu geçer notlar, Genel Not Ortalaması (GNO) 2,00 veya üzerindeyse başarılı sayılır. - FF: Kalır not, dersi tekrar almak gerekir. 3. Akademik Yetersizlik Uyarısı: GNO’su 2,00’ın altında olan öğrencilere akademik yetersizlik uyarısı yapılır.
    AÖF ders geçme nasıl oluyor?
    AÖF mezun olamayınca ne olur?
    AÖF'ten mezun olamayınca aşağıdaki durumlar ortaya çıkar: 1. Akademik yetersizlik uyarısı: Genel not ortalaması (GNO) 2'nin altında olan öğrencilere akademik yetersizlik uyarısı yapılır. 2. Dersleri tekrar alma zorunluluğu: FF, DZ ya da YZ notu alınan dersler tekrar alınmak zorundadır. 3. Diploma alınamaması: Mezun olunmadığı sürece diploma alınamaz ve bu da resmi işlerde ve iş başvurularında sorun yaratabilir.
    AÖF mezun olamayınca ne olur?
    AÖF bilgi için nereyi aramalıyım?
    AÖF hakkında bilgi almak için aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz: 1. Resmi Web Sitesi: aof.edu.tr adresinden AÖF'ün güncel bilgilerine ulaşabilirsiniz. 2. Telefon: AÖF öğrenci işleri ile iletişime geçmek için 0850 200 46 10 numaralı çağrı merkezini arayabilirsiniz. 3. E-Posta: Sorularınızı ve taleplerinizi postmaster@aof.anadolu.edu.tr adresine e-posta olarak gönderebilirsiniz. 4. Sosyal Medya: AÖF'ün Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından da güncel duyuruları takip edebilirsiniz.
    AÖF bilgi için nereyi aramalıyım?
    AÖF büte girilmezse ne olur?
    AÖF final sınavına girilmezse, o dönem alınan tüm derslerden kalınır ve bütünleme sınavına girme hakkı kazanılır.
    AÖF büte girilmezse ne olur?
    Ata aöf final ve bütünleme aynı mı?
    ATA-AÖF'de final ve bütünleme sınavları farklıdır. - Final sınavları, eğitim-öğretim döneminin sonunda, yani derslerin tamamlandığı dönemde yapılır. - Bütünleme sınavları ise, final sınavlarında başarısız olan öğrenciler için düzenlenen ek sınavlardır ve eğitim-öğretim döneminin daha sonraki bir aşamasında yapılır.
    Ata aöf final ve bütünleme aynı mı?
    AÖF geçme notu kaç?
    Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) geçme notu 35 puan olarak belirlenmiştir.
    AÖF geçme notu kaç?