• Buradasın

    Aybüke Pusat LGBT fotoğraflarını yeniden paylaştı

    7 Temmuz
  • Yanıt bulun

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Aybüke Pusat hakkında sosyal medyada şu konular konuşuluyor:
    • Geri Dönüş: TRT'deki "Teşkilat" dizisinden ayrıldıktan sonra, NOW'da yayınlanacak olan "Halef" dizisiyle geri döneceği duyuruldu 2. Bu gelişme sonrası, X (eski adıyla Twitter) hesabında aktif hale gelerek hayranlarıyla paylaşımlar yaptı 2.
    • İstanbul Açıklaması: Yıllar önce yaptığı "İstanbul'dan hoşlanmıyorum, Ankara'yı seviyorum" açıklaması, sosyal medyada yeniden gündem oldu ve kullanıcılar arasında tartışma yarattı 34.
    Ayrıca, Aybüke Pusat'ın sosyal medyada yaptığı bazı paylaşımlar, özellikle LGBTIQ+ temalı fotoğraflar, tepki çekti 5.
    5 kaynak
    Aybüke Pusat'ın yer aldığı bazı projeler:
    • Televizyon Dizileri:
      • Medcezir (2014-2015), Elif Denizer rolü 135;
      • Beş Kardeş (2015), Zeynep rolü 15;
      • O Hayat Benim (2015-2016), Zeynep rolü 135;
      • Familya (2016), Su Beyoğlu rolü 15;
      • Söz (2017-2018), Bahar Kutlu rolü 135;
      • Şahin Tepesi (2018), Verda Özden rolü 15;
      • Her Yerde Sen (2019), Selin Sever rolü 15;
      • Sıfırıncı Gün (2022-2023), Nisan Ergün rolü 15;
      • Teşkilat (2023-2025), Neslihan Erdemsoy/Tuna rolü 135.
    • İnternet Dizileri:
      • 50m2 (2021), Dilara Adıvar rolü 135;
      • Hayaller ve Hayatlar (2022), Güneş rolü 15;
      • Alef: Mâl-i Hülya (2022), Defne Andıç rolü 15.
    • Sinema Filmi:
      • Kapı (2019), Nardin Sezgin rolü 135.
    • Yeni Projesi:
      • Halef (2025), Melek rolü 4.
    5 kaynak
    "Teşkilat" dizisi, Millî İstihbarat Teşkilatı'nda (MİT) çalışan özel bir ekibin hem iş hem de özel hayatını konu alan bir aksiyon, istihbarat ve dram dizisidir 14.
    Dizi, ilk 2 sezonunda, ülkesi için her şeyden vazgeçip "yer altına" inen yedi vatan sevdalısının hikayesini anlatır 1.
    Bazı sezon özetleri:
    • 1. sezon: Ankara'da SİHA mühendislerine düzenlenen saldırının ardından, MİT içinde gizli bir tim kurulur ve bu timin, saldırının arkasındaki güçleri tespit edip ortadan kaldırma mücadelesi 14.
    • 2. sezon: Serdar'ın hafızasını kaybetmesi, Yıldırım Koral'ın ekibe katılması ve geçmişin intikam arayışları 14.
    • 3. sezon: Şirket'in üst düzey yöneticilerinin öldürülmesinin ardından yaşanan kayıplar ve Ömer Atmaca'nın gizli geçmişinin ortaya çıkması 14.
    • 5. sezon: Artan tehditler ve ekip üyelerinin sadakati 4.
    5 kaynak
    Aybüke Pusat'ın LGBTIQ+ temalı fotoğraflarının silinmesinin nedeni, TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisinin kadrosuna katılacağı sırada, bu fotoğrafların siyasi bir kampanyanın parçası olarak değerlendirilmesi ve TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı'nın açıklamasına göre, bu nedenle oyuncunun diziden çıkarılması olarak belirtilmiştir 123.
    Oyuncu, bu fotoğrafları diziden ayrıldıktan sonra yeniden paylaşmıştır 13. Bu durum, bazı takipçiler tarafından "ikiyüzlülük" ve "çark etme" olarak değerlendirilmiştir 23.
    5 kaynak
    2023 yılından itibaren TRT 1 ekranlarında yayımlanan Teşkilat dizisinde Aybüke Pusat, Neslihan Erdemsoy/Tuna karakterini canlandırmıştır 12.
    Ancak, 2 Nisan 2025 tarihinde TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı'nın açıklamasına göre, oyuncunun sosyal medyada yaptığı boykot paylaşımı nedeniyle diziden çıkarılmasına karar verilmiştir 135.
    5 kaynak