Yandex.Türkiye Resmi Blogu

Mayıs 2015
Alışılmadık Bir Hıdırellez Deneyimi
5 Mayıs 2015, 10:35

Bu sene Hıdırellez için sizin de beğeneceğinizi düşündüğümüz özel bir takım çalışmalara imza attık. Hıdırellez ritüellerini konu alan özel ana sayfa tasarımımız üzerinden başlayacağınız yolculukta, ilgili özel arama sonuçlarında Hıdırellez ve ritüelleriyle ilgili bilgileri ve şehrinizde Mayıs ayı boyunca düzenlenecek olan ilgili etkinliklerin bir takvimini sunuyoruz. Ama belki de en güzeli, Hıdırellez dileklerinizi çizip sosyal ağlarda paylaşabilecek olmanız!

 

 

 

 

 

Barış Karaman, Yandex.Türkiye

18 yorum
Özel Günler
Yandex.Browser ile tarayıcı üzerinden sınırsız oyun oynama keyfine devam!
6 Mayıs 2015, 13:24

Oyunseverlere müjdemiz var! Dünya çapında 600 milyondan fazla kişinin kullandığı, Facebook’ta yer alan birçok oyun ve uygulamanın yanı sıra, tüm dünyada ayda 5 milyonu aşkın kullanıcının oynadığı MMOFPS Contract Wars gibi yüksek bütçeli tarayıcı tabanlı oyunların çalıştırılmasını sağlayan Unity Web Player desteği, Chromium tabanlı tarayıcılardan kalkıyor. Müjdemiz bu değil tabii ki!

 İyi haberimiz, Yandex.Browser’ın, Chromium tabanlı olmasına rağmen kullanıcıların ve yazılımcıların sıkıntı yaşamaması adına Unity Web Player desteği sunmaya ve tarayıcı üzerinden sınırsız oyun keyfi yaşatmaya devam edecek olması.

Unity Web Player için uygulama geliştirme arayüzü olan NPAPI desteğini de kesmeyen Yandex.Browser, Unity Web Player üzerinden oynanabilecek yeni oyunların üretilmesine de imkan verecek. Yandex’in oyun ve uygulamalara sınırsız destek veren tarayıcısına https://browser.yandex.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

14 yorum
Tarayıcı