Yandex.Browser ile tarayıcı üzerinden sınırsız oyun oynama keyfine devam!

Oyunseverlere müjdemiz var! Dünya çapında 600 milyondan fazla kişinin kullandığı, Facebook’ta yer alan birçok oyun ve uygulamanın yanı sıra, tüm dünyada ayda 5 milyonu aşkın kullanıcının oynadığı MMOFPS Contract Wars gibi yüksek bütçeli tarayıcı tabanlı oyunların çalıştırılmasını sağlayan Unity Web Player desteği, Chromium tabanlı tarayıcılardan kalkıyor. Müjdemiz bu değil tabii ki!

 İyi haberimiz, Yandex.Browser’ın, Chromium tabanlı olmasına rağmen kullanıcıların ve yazılımcıların sıkıntı yaşamaması adına Unity Web Player desteği sunmaya ve tarayıcı üzerinden sınırsız oyun keyfi yaşatmaya devam edecek olması.

Unity Web Player için uygulama geliştirme arayüzü olan NPAPI desteğini de kesmeyen Yandex.Browser, Unity Web Player üzerinden oynanabilecek yeni oyunların üretilmesine de imkan verecek. Yandex’in oyun ve uygulamalara sınırsız destek veren tarayıcısına https://browser.yandex.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

14 yorum
Sertaç Kaya
5 Mart 2019, 07:01
Renovexin saç efervesan kullanıcı yorumları hakkında biraz önce söylediğimiz gibi bizleri arayarak bilgi alabileceğiniz gibi internet üzerinden yorum sitelerinide takip edebilirsiniz.


Renovexin Tablet Nereden Satın Alınır
Sertaç Kaya
5 Mart 2019, 18:57
Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığının yaptığı açıklamayı görenleriniz oldu mu bilmiyorum ancak, oldukça etkili bir duyuruydu. Saç uzamasını herhangi bir şampuan veya serumla karşılayamazsınız. Ancak düzgün besinler alarak tekrardan saçlarınızı çıkarabilirsiniz minvalinde bir açıklamaydı. Renovexin firması da bu duyuruyu paylaşarak diğer sahte ürünlerden kurtuldunuz, artık Renovexin efervesan tablet var şeklinde bir giriş yaptı.



Renovexin Saç Tabletini Kimler Kullanabiliyor
ิราภรณ์ นอนน้อย
16 Temmuz 2020, 10:40
เกมโพสต์นี้เป็นโพสต์ที่น่าสนใจ ฉันเคยสงสัยเกี่ยวกับปัญหานี้แล้ว ขอบคุณมากสำหรับการโพสต์ โพสต์ของคุณมีสาระจริงๆมันเป็นโพสต์ที่ดีและมีประโยชน์อย่างมากขอบคุณสำหรับบทควาามดีๆ
ุษบา พิมพ์ฐา
4 Ağustos 2020, 05:55
ฉันได้อ่านเรื่องราวของคุณแล้วฉันอยากอ่านต่อ เพราะเพของคุณอัพเรื่องราวต่อเนื่อง เทคนิค
Unity Web Player support, which enables running high-budget browser-based games such as MMOFPS Contract Wars, played by slotxo more than 5 million users per month, as well as many games and applications on social networks such as Facebook, used by more than 600 million people worldwide, departs from Chromium-based browsers. Although Yandex.Browser is Chromium-based, it continues to provide Unity Web Player support for users and developers to avoid trouble, and to provide unlimited gaming enjoyment through the browser.