Yandex Mobil Uygulama Reklamları

iOS ve Android uygulamalarınızı duyurmak için tanıtıcı reklamları artık Yandex.Direct aracılığıyla yayınlamak mümkün. Yandex’in mobil arama sonuçlarında gösterilen reklamlar sayesinde akıllı telefon ve tablet kullanan hedef kitlenize ulaşmanız artık daha kolay bir hale geldi. Ayrıca reklamlarınızı; cihaz türüne (tabletler/ akıllı telefonlar), bağlantı türüne (mobil bağlantı ve Wi-Fi/sadece Wi-Fi) ve anahtar sözcük gruplarına göre sınırlayabilirsiniz.

Tahmin edeceğiniz üzere, mobil uygulama reklamlarının etkililiğini değerlendirebilmek için kullanıcıların, uygulamanın kurulum sayfasına hangi tıklamalarla geldiğini anlamak çok önemlidir. Bunu da AppMetrica, MobileAppTracking, AppsFlyer, Adjust, Kochava gibi Yandex.Direct’in desteklediği izleme sistemleri aracılığıyla rahatlıkla yapabilirsiniz.

Mobil uygulama reklamlarını ilk kullanan reklam verenlerimiz Akbank, Garanti Bankası ve Hopi oldu. Siz de mobil uygulamanız için reklam vermek istiyorsanız, bu bağlantıdan ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.

- Yandex.Türkiye Satış Ekibi

 

 

22 yorum
Geleneksel yöntemle matcha çayı hazırlamak için, seramik bir kase ve Japonların çay seremonilerinde kullandığı bambu malzemeden yapılmış bir karıştırıcı olan chasen kullanılır. Kabın içerisine koyulan tozun üzerine kaynatılıp dinlendirilmiş su ilave edilir ve chasen ile iyice karıştırıldıktan sonra fincana alınır.


matcha çayı eczanede kaç türk lirasına satılıyor
Sertaç Kaya
5 Mart 2019, 19:02
Yeşil kutudaki tabletten bir adet sabah, kırmızı kutudan 1 adet akşam şeklinde tüketerek neredeyse 2 ay boyunca düzenli bir kullanım sağladıklarını söylüyorlar. Bunun sonucunda saçları gerçekten çıkmış ve kellik, seyreklik problemleri son bulmuş.


Renovexinin Eczane Satışı Varmı
Orjinal köpek balığı kremi resmi satış sitesine hoşgeldiniz. Firmamız satışını yaptığı tüm q-clinic ürünleri için orjinallik garantisi vermektedir. Orjinal bandrollü ürün siparişini buradan verebilirsiniz.


q-clinic köpek balığı kremi 
The search ad is shown on the internet (or site) in slotxo search results. The most important condition for the search ad to show is that the search query entered by the user is in the ad. If the subject of the ad matches the user's interest, the content ad will show on the page. The Yandex.Direct Content ad is shown as additional information on the content of the page the user is viewing. This ad is suitable for the user's interest.
ฉันคิดว่า ลุ้นแจ็คพอตกับสล็อตออนไลน์มือถือ บริการนี้นั้นมีมานานแล้ว เพราะเห็นได้จากผู้ให้บริการค้นหาข้อมูลบางเจ้าที่มีการโฆษณาขึ้นมาระหว่างที่ค้นหาข้อมูล เป็นการร่วมมือและได้ประโยชน์จากการโฆษณานั้นๆ ไปด้วย ซึ่งการตลาดที่ตอนนี้กำลังเป็นที่นิยมมากๆ