İrem Derici
Şarkıcı
Yazeka
Arama sonuçlarına dayanarak oluşturuldu
İrem Derici, Türk pop müziğinin öne çıkan şarkıcılarından biridir. 2010'lardan itibaren "Kalbimin Tek Sahibine", "Dantel" gibi hit şarkılarla tanınmıştır. Müzik kariyerine 2011'de katıldığı O Ses Türkiye yarışmasıyla başlamış, sonrasında albümler ve single'lar yayınlamıştır.
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde piyano eğitimi alan sanatçı, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahiptir.1234
Özel hayatında 2014-2016 yılları arasında radyocu Rıza Esendemir ile evli kalmıştır.15
Kısa bilgiler
- Doğum tarihi ve yeri:21 Mart 1987 (38 yaşında), İstanbul, Türkiye
- Evliliği:
- Boy:167 cm
İlgili gündem
Bir yıldır sevgili olan İrem Derici ve Melih Kunukcu birlikteliğe ilk adım attıkları tarihi koluna dövme yaptı. Dövmelerini sosyal medya sayfasında paylaşan İrem Derici “Şu sofrayı kurup, artık birbirimizden başkasıyla yapamayacağımızın farkına varalı geçen 1 yıl!” notunu düştü.
nefes.com.tr22 Eylül
Aşk kadını şarkıcı İrem Derici, sevgilisi Melih Kunukcu ile birinci yıl dönümünü kutladı.
ensonhaber.com22 Eylül
Şarkıları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, sevgilisi Melih Kunukcu ile birinci yıl dönümünü kutladı. Evlilik hazırlığında olan çiftin kutlama sırasında yaptırdıkları dövmeler, sosyal medyada büyük ilgi gördü.
posta.com.tr22 Eylül
Ünlü şarkıcı İrem Derici ile sevgilisi Melih Kunukcunun aşkı bir yılı geride bıraktı. Çift, birinci yıldönümlerini romantik bir kutlama ile taçlandırırken, sosyal medyada paylaştıkları karelerdeki dövme detayları takipçilerin dikkatini çekti.
cnnturk.com22 Eylül
Şarkıcı İrem Derici, hastaneye kaldırıldığını duyurdu.
odatv.com26 Ağustos
Pop müzik dünyasına hem şarkılarıyla hem kendine has kişiliğiyle yıllardır yön veren en önemli isimlerden biri. O hep dobra oldu, lafını esirgemedi. İrem Derici şimdi ‘Kabul’ isimli şarkısıyla gündemde. Onunla buluşuyoruz; müziği, “Uzun vadeli bir intihardı” dediği anoreksik dönemini, hayatla dertlerini, yaşadığı polemikleri ve biten ilişkisini konuşuyoruz: “Ne flört enerjim, ne libidom kaldı.”
hurriyet.com.tr20 Temmuz
Bağlantılar
Bilmekte yarar var
Bu konudaki popüler aramalar
Ebeveynleri
Ödülleri
Özel Hayatı