Kievsky THC aynı anda üç oteli birleştiriyor - Novotel, IBİS, Adagio ve konforlu bir alışveriş kompleksi tek bir binada! Burada harika bir alışverişin tadını çıkarabilir, sanat galerisini ziyaret edebilir, restoranlarda gastro turu düzenleyebilir, karaoke yapabilir ve bilardo oynarken eğlenebilirsiniz.
Kievsky THC, elverişli konumu nedeniyle Kiev tren istasyonunun yanında yer almaktadır, başkentin konukları ve Moskova sakinleri arasında büyük talep görmektedir.
Moskova'da bir iş gezisinde Ibis otelinde yaşadım ve birkaç kez havalı restoran The Bull'da akşam yemeği yedim.
Moskova'nın merkezinde uygun bir konaklama arayanlar için otellerden birinin hizmetlerini kullanmalarını veya akşamı Kievli THC restoranlarında geçirmelerini tavsiye ederim!!!
Alışveriş merkezi metrodan çok elverişli bir konumda, Yeni Yıl arifesinde kayıtlara çok yakın yürüdük, iyi bir et restoranında boğayı beğendim Mutfağı beğendim hızlı servis ve yoğun masaların bolluğu restoranın kalitesinden bahsetti Herkesin buraya bakmasını ve mutfağın tadını çıkarmasını diliyorum, ayrıca dördüncü katta metal ve fotoğraf formları olarak iyi bir sergiye sahip bir müze ve yazarın çok güzel bir dizi değerli eseri ve edinimleri ve keyfi var
Uygun bir konuma sahip sakin bir alışveriş merkezi (aynı adı taşıyan metrodan çıkmanın karşısında), en üst katta görülmeye açık bir sanat galerisi var (ilginç ve sıra dışı eserler görebilirsiniz).
Doğru, binanın içinde biraz kafa karıştırıcı navigasyona hemen alışamazsınız.