Arama
Rotalar
Yandex Maps · Elektrostal · Otel

Yantar

Değerlendirme 4,5
1356 puan
Ödüller:
Çok iyi mekan 2026
24 saat açık
+7 (965) 230-08-37
Telefonu göster
Komsomolskaya ulitsa No:1, Elektrostal
Kaydet
Rezerve et
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Otel Yantar, Elektrostal, foto
Otel Yantar, Elektrostal, foto
153 daha
Genel bakış
Fotoğraf
163
Yorumlar
481
Özellikler

Vitrindekiler

Стандарт
RUB 3.900
Делюкс
RUB 4.300
Люкс
RUB 4.500

Adres

Komsomolskaya ulitsa No:1, Elektrostal
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

+7 (965) 230-08-37
Telefonu göster
yantarhotel.ru

Mesai saatleri

24 saat açık
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Медсанчасть
154 m
3
Медсанчасть14-я стоянкаШкола № 3Мичуринский проезд
Park yerlerini göster

Özellikler

Park yeri
Odada klima
Kredi kartıyla ödeme
Kafe
Wi-Fi
Engelli otoparkı
Banyolu oda
Sauna
Rampa
Sahil:hayır
Yıldız sayısı:3
Oda fiyatı:2500–5300 ₽
Otopark türü:açık
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Yandex Maps'te kurumumun reklamını yap
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül
Değerlendirme 4,5
1356 puan
Burayı değerlendirin

481 yorum

Varsayılan
ЁЖ
17. seviye şehir uzmanı
30 Nisan
Otel, konut kompleksinin 4. katında yer almaktadır. İçinde birkaç oda kategorisi vardır. Anladığım kadarıyla temel fark alandadır. "De lux" kategorisindeki bir odaya girdim. Oda geniş ve oldukça konforludur. Televizyon, buzdolabı, su ısıtıcısı var. Ayrıca birkaç şişe su ve çay poşeti de mevcuttur. Banyoda sabun, şampuan, duş jeli, yüz, vücut ve ayak altı havluları, bornoz bulunmaktadır. Macunlu diş fırçası yoktur. Odada ayrıca terlikler de bulunmaktadır. Duş aldıktan sonra sellerle ilgili incelemelerde okudum. Duşakabin oldukça geniştir ve duşu dikkatli kullanırsanız hiçbir şeyi doldurmamak oldukça mümkündür. Rahatsızlıktan dolayı prizlerin yerini not edebilirim. Çok azı var ve kaidenin yakınında bir yerdeler. Telefonu şarj etmek için masanın altına tırmanmaya geldim. Odada ayrıca çift camlı pencerelerle ilgili sorunlar var. Montaj köpüğüyle bolca dökülmelerine ve üstüne kağıtla kapatılmalarına rağmen, yine de çatlaklardan geçiyorlar. Asansörlerin çalışmasındaki tuhaflıklara da dikkat çekeceğim. Resepsiyondaki asansör sabah 9'dan akşam 21'e kadar açıktır. Akşam geç saatlerde dönersek binanın arkasından asansör aramanız gerekir. İlk defa sadece yerel halkın yardımıyla buldum. Otelin 3. kattaki kafede kahvaltı servis edilmektedir. Kahvaltı her şey dahil, herkes için tek tip. Yulaf lapası, çırpılmış yumurta / omlet, sandviç, çay vb. Çok tatmin edici çıkıyor. Otel personeline sorular. Genel izlenim iyi kaldı. Üç yıldız için oldukça iyi bir yer.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Вячеслав
17. seviye şehir uzmanı
25 Mart
Artıları temizlik, resepsiyondaki hoş kızlar ve kanepeli bir salon, yakınlarda çok sayıda dükkan var, yemek sevenler için olmasına rağmen üçüncü katta bir kafe var. Fiyat etiketi standart 400 ruble. Eksileri, odada terlik yok, resepsiyonda sormam gerekiyor, diş faturası ve macun da yok, tuvalette tazeleme yok, duş kabininde perde yok, yıkandım ve her şeyi sular altında bıraktım, yatak sessiz, iyi ya da gürültülü, gıcırtılı bir korku, bu yatak muhtemelen ziyaretçilerin acı çekmesi için sipariş edildi, yatağın genişliği bütün gece 60 santimetre düşeceğimi düşündüm.3600 için odnushka'yı çıkarmak daha iyidir, en azından yatak normal olacaktır ve bu odadaki en önemli şeydir. Neyse ki organizasyon bana kiraladı, böyle bir numara için paramı ödeseydim daha sonra çok pişman olurdum!
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Алексей Винничук
9. seviye şehir uzmanı
20 Mart
Mart 2026'da 8. kattaki uzaktan konaklamalı bir dairede bir gece kalmıştı. Odaya girmek için sağlanan kodun yanlış olduğu ortaya çıktı, destek ekibi 30-40 dakika sonra messenger'daki aramalara ve videolara cevap verdi. Sorunu kendi başıma çözmek zorunda kaldım. Dairede »bayat" bir koku var. Temizlendi, çamaşırları temiz. Yatak çift kişilik yataktır. 6 kişilik yemekler) televizyonda federal kanallar var, Wi-Fi çalışıyor. Mobilyalarda vandalların yaşadığı izler. Bir yatak odası için, uygun bir konum ve video gözetimi altında park yeri varsa, oldukça katlanılabilir bir seçenektir. Fiyat etiketi kabul edilebilir.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı