Arama
Rotalar
Yandex Maps · Dolgoprudny · Teslimat noktası

Wildberries

Değerlendirme 4,5
96 puan
Açılış 09:00
Naberezhnaya Street No:27, Dolgoprudny
Kaydet

Fotoğraf veya video ekle

Teslimat noktası Wildberries, Dolgoprudny, foto
Teslimat noktası Wildberries, Dolgoprudny, foto
1 daha
Genel bakış
Fotoğraf
5
Yorumlar
38
Şubeler
Özellikler

Adres

Naberezhnaya Street No:27, Dolgoprudny
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

Telefon numarası belirtilmemiş
Ekle
www.wildberries.ru

Mesai saatleri

Açılış 09:00
Çalışma günleri
Tüm şubeler

Nasıl gidilir

Набережная улица, 27
140 m
3
Набережная улица, 27Новые ВодникиСтроительный рынокХМСЗ
Park yerlerini göster

Özellikler

Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Bu kurumun sahibi misiniz?

Ziyaret yoğunluğu ve çalışma saatleri

07:00Kapalı
Pt
Sa
Ça
Pe
Cu
Ct
Pz

Yakındaki benzer yerler

Lamoda
Değerlendirme 4,3
OnLayn Treyd, punkt vydachi
Değerlendirme 4,7
Yandex Market
Değerlendirme 4,3
Yandex Market
Değerlendirme 4,4
Mosfish
Değerlendirme 4,4
Değerlendirme 4,5
96 puan
Burayı değerlendirin

38 yorum

Varsayılan
Илья
4. seviye şehir uzmanı
4 Mart
Bu öğenin incelemelerini okudum ve şok oldum) Her zaman buraya mal almaya gidiyorum, çalışanların molaları hakkında yazan insanların da insan olduklarını bilmemelerine ve günde 4 kez mola verme hakkına sahip olmalarına şaşmamalı) Aradan şikayet eden kadınlar, programa göre tuvalete gidip yemek yemeye mi gidiyorsunuz? Öğe geniştir, çalışanların neredeyse her zaman temizliği izlemek için zamanları vardır, güzel bayanlar çalışır, malları dikkatlice ve dikkatlice kontrol ederler, böylece bir sonraki müşteriye evlilik olmaz!Bu maddeyi tavsiye ediyorum!
Orijinalini göster · Русский
2
Татьяна
8. seviye şehir uzmanı
1 Mayıs
İğrenç bir yer! Tüm nokta mallarla dolu, geçmek imkansız. Mal almaya gittim ve odanın ortasında yaklaşık 80 kilogram ağırlığında kocaman bir köpek oturuyor, hostesini tasmalı tutuyor, bu hostesin ikinci elinde ikinci küçük köpeği var. İhraç noktası neden köpek kulübesine dönüştürüldü? Köpekleri girişte sokakta bırakmak gerçekten mümkün değil, ancak soyunma odasına köpeklerle giriyorlar. İade noktasının çalışanına sorulduğunda, köpekler neden burada? Cevap: köpeklerle yapabilirsiniz. Neden başkaları malları köpek kılları ve salyalarıyla alsın ki??? Bu durum bu pvz'ye karşı tiksintiye neden oluyor.
Orijinalini göster · Русский
Елена К
5. seviye şehir uzmanı
29 Nisan
Bence bu, Su Adamlarında karşılaştığım en kötü ihraç noktası! Çalışanlar iğrenç davranıyor, müşteri odaklılığı sıfırda. Bu noktaya girmek her zaman son derece hoş değildir, çünkü girişten olumsuz hissedilir. Soyunma odalarında ve noktanın kendisinde her zaman kirlidir! Bugün meydana gelen durumdan çok öfkelendim, denemeden sonra, orada zar zor farkedilebilen eski, kurumuş kir olduğu gerçeğinden, denemeden önce kontrol ettiğimde fark etmediğim için bu şeyi satın almaya veya temizlemeye zorlandım!!! Bunlar genel olarak bu tür kurallar!? Tamamen kafayı yemişsiniz!? Yaşlı bir kadın beceriksizce davranıyor, her yarığa tırmanacak, bu çok hoş değil, bu kadar kapsamlı bir tarama yapmak için havaalanında değiliz! Dünya Bankası kara listeye giriyor ve bu öğeyi atlamanızı tavsiye ederim.
Orijinalini göster · Русский
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı