Arama
Rotalar
Yandex Maps · Nerungri · Otel

Timpton

Değerlendirme 4,3
777 puan
24 saat açık
+7 (41147) 4-53-53
Telefonu göster
Pionernaya ulitsa No:6, Neryungri
Kaydet
Номера и цены
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Otel Timpton, Nerungri, foto
49 daha
Цены напрямую от отелей и выгода до 25% от Яндекс Путешествий
Reklam
Daha fazla bilgi
Genel bakış
Ürün ve servisler
Haberler
1
Fotoğraf
59
Yorumlar
301
Özellikler

Vitrindekiler

Цены напрямую от отелей
Поддержка 24/7
Гарантия заселения
Более 1 млн номеров
Tüm ürünleri ve servisleri göster

Adres

Pionernaya ulitsa No:6, Neryungri
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

Администратор
+7 (41147) 4-53-53
Telefonu göster
timpton.clients.site

Mesai saatleri

24 saat açık
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Театр актёра и куклы
350 m
4
Театр актёра и куклыПионерная улицаИнститутСтоматологическая поликлиникаДетский сад Аленький цветочек
Park yerlerini göster

Özellikler

Park yeri
Odada klima
Kredi kartıyla ödeme
Kafe
Wi-Fi
Disko
Merkezin yanında
Park yanında
Banyolu oda
Sahil:hayır
Yıldız sayısı:3
Iş merkezi donanımı:tarayıcı, fotokopi
Toplantı odası sayısı:2
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Kurum sahibi verileri güncel tutuyor

Yakındaki benzer yerler

Ayhal
Değerlendirme 4,2
Değerlendirme 4,3
777 puan
Burayı değerlendirin

301 yorum

Varsayılan
Сергей Калинин
6. seviye şehir uzmanı
24 Nisan
Bu otelin tabelasındaki üç yıldız, yönetim tarafından 5 yıldız olarak içe aktarılıyor, bu iyi ve 3 yıldız üç. Restoran 8.00 - 16.00 saatleri arasında çalışıyor ve restoranın Alman dakikliği 7.45'te bile şaşırtıcı, restorana oturmalarına izin verilmeyecek, ancak 16.00'dan sonra ayrılmalarına izin verilmeyebilirler - sadece restoranda kapanacaklar. Odalarda bir kepçe ile esiyor, ama istediğiniz Sovyet binası ne olursa olsun, ama cevap vereceğim - tamir etmek istiyorum! Odalar sadece yorgundu. 50/50 personel, misafirperver ve iyi huyludan "benden ne istersen ben yalnızım, ama senin gibi pek çok insanım var" a kadar, otel çalışanı ve misafir (S7 havayolunun habercisi) tarafından yapılan konuşmadan alıntılanmıştır. Yerin konumu iyi, yakınlarda tiyatro, müze ve birkaç restoran var.
Orijinalini göster · Русский
Татьяна
6. seviye şehir uzmanı
20 Mart
Olumsuz yorumlar yazmayı sevmiyorum ama zorunda kalacağım. 23-24 Şubat tarihleri arasında otelde kaldık, elbette - otelin restoranında bir ziyafet vardı, tüm sarhoş ve dumanlı sonuçlarla tatil için indirim yapıyoruz (neyse ki girişteki restoran ve odamız başka bir kanattaydı). Ama ne yazık ki, ertesi gün yine de sonuçlarla karşılaştık: otelde konaklayanlara kahvaltı sağlamak zorunda olan aşçı veya aşçılar (bunun bedeli ödendi, otel seçiminde temel bir faktördü) - gelmediler. Yarım saat bekledik, ancak sorunun çözümü hiç gelmedi, verilen hizmet olmadan ayrılmak zorunda kaldım (tekrar ediyorum, ödendi). Transit geçiyorduk ve personelin doğrudan görevlerini yerine getirmeye tenezzül etmesini beklerdik - zamanımız yoktu. Sayıya gelince, sadece üçe kadar takdir edebilirsiniz.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Юлия Мазуретти
18. seviye şehir uzmanı
23 Aralık 2025
Neryungri şehrinde bunun en iyi otel olduğunu anlıyorum) temiz, rahat, sıcak (sokakta -40'tı) odada büyük bir yatak, kanepe, su ısıtıcısı, çay kahve, su var) katta soğutucu var) Otelin yakınında yakınlarda yerel balık, hediyelik eşya, sıcak şeyler satın alabileceğiniz bir pazar var) atm'ye bakmaya gittiğimde pazara rastladım (buldum)))
Orijinalini göster · Русский
1
1
Kurumun yanıtını göster
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı