Arama
Rotalar
Yandex Maps · Kazan · Restoran · Tema

Tema

Değerlendirme 5,0
3054 puan
Ödüller:
Çok iyi mekan 2026
Kapanış 00:00
+7 (843) 505-63-63
Telefonu göster
Profsoyuznaya Street No:44, Vakhitovskiy City Administrative District, City of Kazan
Kaydet
Masa ayırt
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Restoran Tema, Kazan, foto
Restoran Tema, Kazan, foto
55 daha
Genel bakış
Menü
Haberler
13
Fotoğraf
65
Yorumlar
1546
Özellikler

Vitrindekiler

Салат с утиной грудкой и апельсиновым соусом
RUB 241
Салат с форелью в азиатском соусе
RUB 513
Брускетта со страчателлой
RUB 394
Брускетта с тигровыми креветками
RUB 354
Томленые телячьи щёчки с картофельным муссом
RUB 423
Утиная грудка, брусничный соус
RUB 542
Бифштекс из мраморной говядины с кремом пармезан
RUB 498
Бургер с бифштексом из телятины
RUB 499
Tüm menüyü göster

Haberler

☀️ Вкус лета в каждом блюде! Мы подготовили для Вас новое сезонное меню, наполненное свежими ингредиентами, яркими сочетаниями и долгожда...
5 Haziran, 11:06
ТЕМА - официальный партнёр Казанского марафона 2026. С 20 апреля по 5 мая комплимент участникам марафона во всей нашей сети: при предъявлен...
27 Nisan, 15:20
Tüm haberler (13)

Adres

Profsoyuznaya Street No:44, Vakhitovskiy City Administrative District, City of Kazan
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

+7 (843) 505-63-63
Telefonu göster
tema-rest.ru

Mesai saatleri

Kapanış 00:00
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Tukay Square
255 m
2
Tukay SquareKremlyovskayaSukonnaya Sloboda
Метро Площадь Тукая
276 m
4
Метро Площадь ТукаяСквер имени ТукаяКомбинат ЗдоровьеУниверситетКазань – Памятник Вахитову
Park yerlerini göster

Özellikler

Kredi kartıyla ödeme
Köpeğinizi getirebilirsiniz
Hediye çeki
Çay
Kahve
Çocuk menüsü
Personel çağırma butonu
Çevrimiçi ön sipariş
WC
Hayvanlarla girilebilir:tüm hayvanlara izin veriliyor
Ödeme yöntemi:peşin ödeme, nakit, kartla ödeme, havale, nakit dışı ödeme, online, QR kod
Promosyon:promosyon, özel indirim, ikram
Özel menü:mevsim, ızgara, çocuk
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Yandex Maps'te kurumumun reklamını yap

Ziyaret yoğunluğu ve çalışma saatleri

22:00Genellikle orta yoğun
Pt
Sa
Ça
Pe
Cu
Ct
Pz
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül
Değerlendirme 5,0
3054 puan
Burayı değerlendirin

1546 yorum

A R T U R
20. seviye şehir uzmanı
10 Nisan
"TEMA", arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle samimi toplantılar için gerçek bir konudur. Geçenlerde gastrobar "TEMA" yı ziyaret ettim ve izlenimler son derece olumlu kaldı! ▌ 🍽️ Yiyecek Menü, yemeklerin sunumunun çeşitliliği ve yaratıcılığıyla dikkat çekiyor. İki harika seçenek denedim: - Ton balıklı salata gerçek bir mutfak sanatı eseridir! Taze malzemeler, en hassas sos ve orijinal tat kombinasyonu unutulmaz bir izlenim bıraktı. Özellikle çıtır fındıkları ve haşlanmış yumurtayı sevdik, bu da özel bir lezzet kattı. - Sebzeli kızarmış balık, tatların ve dokuların mükemmel birleşimidir. Balıklar altın bir kabukla mükemmel bir şekilde pişmişti ve kızarmış patlıcan, biber ve kabaktan oluşan bir garnitür yemeğin tadını tamamlıyordu. Bir dilim limon tazeliğin son dokunuşunu verdi. ▌ ☕ Meşrubat Barda çok çeşitli içecekler sunulmaktadır. Kokteyller parlak ve ferahlatıcıdır ve servis estetiği ile etkileyicidir. Özel ilgiyi hak eden bir bardak turuncu renkli içecek - gerçek bir görsel şaheser! ▌ 🏡 Atmosfer İç mekan sıcak ahşap tonlarında olup rahat ve dinlendirici bir ortam yaratmaktadır. Ahşap masa ve sandalyeler mekana özel bir çekicilik katıyor ve aydınlatma dekorun her unsurunu vurguluyor. ▌ 👍 Servis Servis zirvede! Personel özenli ve cana yakın, en iyi menü seçeneklerini önermeye ve önermeye hazır. Garsonlar konukların taleplerine hızlı bir şekilde yanıt vererek barda kaldığınız her anın tadını çıkarmanızı sağlar. ▌ ✨ Sonuç "TEMA", kaliteli mutfağa, hoş bir atmosfere ve profesyonel hizmete değer verenler için harika bir yerdir. Yeni gastronomik deneyimler arayan herkese bu gastrobarı ziyaret etmenizi tavsiye ederim!
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Дарья
15. seviye şehir uzmanı
10 Mayıs
Ördek ve portakallı salata çok lezzetli, servisden sosa ve lezzete kadar her şey mükemmel Garson 5/5 her şeyi söyleyecek, tavsiye edecek, cana yakın Atmosferik kuruluş Önce nargile için bir salon seçtiler (beğenmedim), bodrumda, pencere yok, davlumbazlar sanki duman varmış gibi çalışmıyor Nargile olmadan salonun tepesine çıkmaya karar verdik İletişim ve personel ile ilgili bazı sorunlar vardı, ancak karar verdiler Öğleden sonra iki kişilik 300₽ giriş Çeşitli menü 10/5 ördekli salata (dumanlı ördek, portakal, elma, fındık ve otlarla birlikte mükemmel tatlı sos) Şarap, içecekler 5/5 Buratta 5/5 çörek, roka eklediler (neredeyse yeterli balzamik vardı, ama hepsi iyi, domates ve pesto) Burger 3/5 Orta antrikot bifteği 5/5 sulu açtı Kuruma 5 veriyorum Herkesin tat tercihleri farklı olduğu için, servis ve çoğunlukla benim zevkime göre lezzetli yemekler ve birçok şehir ve restoranda aynı tür seçenekler sipariş ediyorum, karşılaştırılacak çok şey var Başka bir günün akşamıydık Başka yemekler sipariş ettiler, ayrıca lezzetli ✌🏻güzel bruschetta İki kişilik giriş zaten 800₽ 17:15
Kurumun yanıtını göster
Лилия Газизуллина
2. seviye şehir uzmanı
23 Şubat
Garsona Nadezhda'ya büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! Dün "Tema" restoranındaydık ve servis sayesinde sadece lezzetli bir akşam yemeği değil, aynı zamanda gerçek bir gastronomik zevk aldık. Umut, işinde bir profesyoneldir: çok hoş, gülümseyen ve göze batmayan. Menüyü çok iyi biliyor, yemek seçimine yardım etti, kompozisyon hakkında ayrıntılı bilgi verdi ve hatta bifteğe şarap tavsiye etti. Bir kişinin işini sevdiği açıktır. Servis hızı ve detaylara gösterilen özen için özel teşekkürler - aletleri zamanında değiştirdiler ve bardakların dolu olduğundan emin oldular. Hope gibi çalışanlarla «Konuya" tekrar tekrar dönmek istiyorum!
1
Kurumun yanıtını göster
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı