Arama
Rotalar
Yandex Maps · Nevai · Restoran

Tema

Değerlendirme 5,0
46 puan
Açılış 12:00
+998 77 379 50 50
Telefonu göster
Navoi, Yoshlik Street • этаж 6
Kaydet
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Restoran Tema, Nevai, foto
Restoran Tema, Nevai, foto
9 daha
Genel bakış
Menü
Fotoğraf
19
Yorumlar
29
Özellikler

Menü

7 Haziran tarihinde güncellendi
Салат из вяленой говядины
Густой насыщенный вкус раскрывается мягко и глубоко, создавая ощущение лёгкой свежести и гармонии. Каждая подача дарит чувство утончённости и спокойствия. Послевкусие остаётся нежным и сбалансированным
100000 сўм165 г
Тёплый салат из шпината и говядины
Тёплый и насыщенный вкус подаётся ярко и выразительно. Каждая порция наполнена естественной сочностью. Послевкусие сохраняет мягкую глубину
97500 сўм245 г
Салат из хрустящих баклажанов
Густой и выразительный вкус раскрывается с первых нот. Мягкость структуры создаёт ровное, приятное ощущение. Каждая подача оставляет характерный тёплый след
84500 сўм450 г
Грузинский салат
Свежие нотки раскрываются ярко и бодро, наполняя блюдо природной лёгкостью. Комбинация натуральных вкусов создаёт ощущение чистоты и простоты. Каждая порция оставляет приятное чувство свежести
58500 сўм390 г
Салат из айсберга и говядины
58500 сўм350 г
Салат с охотничиьми колбасками
Охотничьи колбаски придают салату насыщенный мясной вкус с пряными нотками. Маринованные казы и огурцы вносят пикантность и лёгкую кислинку, разбавляя плотность мясных компонентов. Грибы — и свежие, и жареные — добавляют землистый аромат и нежную тек
58500 сўм320 г
Tüm menüyü göster
Tüm menüyü göster

Adres

Navoi, Yoshlik Streetэтаж 6
Rota

İletişim bilgileri

+998 77 379 50 50
Telefonu göster

Mesai saatleri

Açılış 12:00
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Xodjayev ko'chasi
390 m
2
Xodjayev ko'chasiViloyat poliklinikasiLev Tolstoy ko‘chasi
Park yerlerini göster

Özellikler

Yemek teslimatı
Al-götür
Paket kahve
Ortalama hesap:300000–400000 Özb. somu
Mutfak:Gürcü mutfağı
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Bu kurumun sahibi misiniz?
Değerlendirme 5,0
46 puan
Burayı değerlendirin

29 yorum

Муштарий Аминова
3. seviye şehir uzmanı
2 Nisan
Çok rahat bir atmosfere ve lezzetli mutfağa sahip güzel bir Gürcü restoranı. Tüm yemekler ruhla hazırlanır, servis hızlı ve düzenlidir. Personeli ayrı ayrı not etmek istiyorum - çok kibar, özenli ve arkadaş canlısı, yemek seçiminde her zaman yardımcı olmaya hazırız. Yöneticiye profesyonellikleri, incelikleri ve mükemmel iş organizasyonları için büyük minnettarlık — her konuğun bakımı hissedilir. Harika hizmetiniz ve keyifli akşamlarınız için teşekkür ederiz! Kesinlikle tekrar geleceğiz.
Orijinalini göster · Русский
1
Zarina B
2. seviye şehir uzmanı
7 Mart
Bu kurumu herkese tavsiye ediyorum. Çok lezzetli yemekler, harika bir atmosfer ve canlı müzik. Personel hızlı, özenli ve yardımseverdir.Ayrı ayrı, Konstantin'in çalışmalarını kutlamak istiyorum, menüde gezinmeye yardım etti ve akşamımızı daha da keyifli hale getirdi. Kesinlikle buraya bir kez daha geleceğiz.
N
Nargiza Khalmukhamedova
3. seviye şehir uzmanı
21 Nisan
Havalı bir yer çocuklar çok kibar ve kurum uygun bir yerde, tamamen lezzetli ve akşamları da canlı müzik var. Nevruz bize çok özenli ve hoş bir genç adam tarafından hizmet edildi.
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı