Arama
Rotalar
Yandex Maps · Apatity · Kafe

Shokolad

Değerlendirme 4,4
917 puan
Kapanışa 20 dk.
+7 (81555) 6-46-76
Telefonu göster
ulitsa Nechayeva No:3, Apatity
Kaydet

Fotoğraf veya video ekle

Kafe Shokolad, Apatity, foto
Kafe Shokolad, Apatity, foto
22 daha
Genel bakış
Fotoğraf
32
Yorumlar
312
Özellikler

Adres

ulitsa Nechayeva No:3, Apatity
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

Бронирование столиков
+7 (81555) 6-46-76
Telefonu göster

Mesai saatleri

Kapanışa 20 dk.
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Городская поликлиника
237 m
4
Городская поликлиникаНаукаУлица Строителей, 61Городской судАпатиты-1
Park yerlerini göster

Özellikler

Yemek teslimatı
Kredi kartıyla ödeme
Paket kahve
Çocuk alanı
Kahvaltı
Rampa
Fiyatlar:orta
Ortalama hesap:150–800 ₽
Yemek teslimatı:kendi kurye hizmeti
Ödeme yöntemi:nakit, kartla ödeme
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Bu kurumun sahibi misiniz?

Ziyaret yoğunluğu ve çalışma saatleri

20:00Genellikle orta yoğun
Pt
Sa
Ça
Pe
Cu
Ct
Pz

Yakındaki benzer yerler

Дабро
Kafe
Değerlendirme 4,5
Джага
Kafe
Değerlendirme 4,4
Mangal
Kafe
Değerlendirme 4,5
Tri sousa
Fast food
Değerlendirme 4,4
Ama Grill
Fast food
Değerlendirme 4,6
Master HotDog
Kafe
Değerlendirme 4,1
Kafe Zazerkalye
Kafe
Değerlendirme 3,9
Brushwood
Kafe
Değerlendirme 4,2
Zapolyarye
Restoran
Değerlendirme 4,1
Coffee Varim
Kahve dükkanları
Değerlendirme 4,1
Değerlendirme 4,4
917 puan
Burayı değerlendirin

312 yorum

Varsayılan
Северный Человек
15. seviye şehir uzmanı
5 Mart
Tuhaflıkları olmayan, tatlı dişlere ve çocuklara yönelik basit bir kafe, yetişkinler de yiyecek bir şeyler bulacaklar. Oda üç salona ayrılmıştır: masalı iki salon, üçüncüsü çocuklar için bir oyun odası. Hafta sonları oldukça kalabalık bir kurum, personel kibar.
Orijinalini göster · Русский
Юрий Егоров
7 Haziran
Плюсов кроме атмосферы нету! Заказал курицу и картошку. Принесли сначала холодную еду, разогрели в микроволновке второй раз. Потом оказалось что картошка со вкусом рыбы, а курица ужасно приготовлена сама по себе!
EГ
5. seviye şehir uzmanı
28 Mayıs
Müzik sadece daha sessiz ya da daha sakin olurdu ya da sık sık değiştirilsinler, ziyaretten sonra başları daha az ağrılsın ve ziyaretçiler birbirlerine bağırmasınlar diye, çünkü insanlar çoğunlukla buraya lezzetli yemek yemeye ve sohbet etmeye geliyorlar ve gülümsemeler buna engel olmamalı, ama ne yazık ki neredeyse disko seviyesinde ve ziyaretçilerin hepsi genç ve dayanılmaz, çocuklar da böyle bir ortamda daha fazla çığlık atmaya ve gürültülü davranmaya başlıyorlar. Bence müzik daha sessiz ve sakinse, hatta meditatif olsa bile herkes bundan faydalanacaktır. Karabuğday, nohut, mercimek gibi yan yemekler de sunmak isterim, çünkü bu menüyü çeşitlendirecek ve sağlıklı beslenenlere bağlı olanlar buraya daha sık bakıp paralarını getirebilecekler. Büyük köpekler ve tasmasız köpekler izlenmeye değer., çünkü alerjisi olan insanlar var ve genel olarak hayvanlarla gelmelerine, kanepelere ve masaya oturmalarına izin vermek hijyenik değil. İttifaktan korkan insanlar ve çocuklar var, özellikle ağızlıkları ve tasmaları olmadan - bu formda veya büyük hayvanları beslenme ağına getirmek kabul edilemez. Bu müşterilerin geri dönmesi pek olası değil. Masayı Uzak salonda, ortada, duvara karşı düzeltmeye değer: sendeliyor ve her şey dökülüyor. Koltukları renkli, alacalı örtülerle örtmeye değer, çünkü herkes lekeli koltuklara oturmaktan memnun değil. Ayrıca salonda sinek olmamalı. Aksi takdirde, kesinlikle her şeye uygundur. Sevgili kafenize en iyi dileklerimle!
Orijinalini göster · Русский
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı