Arama
Rotalar
Yandex Maps · Buriatya · Resort Oteller, Tesisler

Semeinyi

Değerlendirme 4,9
248 puan
Ödüller:
Çok iyi mekan 2026
Kapanış 23:00
+7 (902) 160-17-81
Telefonu göster
Oktyabrskaya Street No:59, Village of Goryachinsk
Kaydet
Siteye git
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Resort oteller, tesisler Semeinyi, Buriatya, foto
242 daha
Genel bakış
Haberler
2
Fotoğraf
252
Yorumlar
97
Özellikler

Vitrindekiler

Домики на Байкале
RUB 5.000
Бунгало на Байкале
RUB 5.000
СПА на Байкале
RUB 2.000
Номера на Байкале
RUB 3.600
Русская баня на Байкале
Домашняя кухня. У нас очень вкусно кормят!
Развлечения для малышей
Прокат спортивного инвентаря
Коттедж для большой компании на Байкале
Гостевой комплекс "Семейный" на Байкале

Adres

Oktyabrskaya Street No:59, Village of Goryachinsk
Rota

İletişim bilgileri

+7 (902) 160-17-81
Telefonu göster
байкалгорячинск.рф

Mesai saatleri

Kapanış 23:00
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Горячинск
630 m
Горячинск
Park yerlerini göster

Özellikler

Park yeri
Kafe
Kredi kartıyla ödeme
Wi-Fi
Piknik alanı
Sauna
Evcil hayvan kabul edilir
Yemekhane
Banyolu oda
Vaftiz havuzu:ücretli
Yıldız sayısı:yıldız yok
Hayvanlarla girilebilir:yüksekliği 35 cm'ye kadar olan köpeklere izin veriliyor
Yenileme tarihi:2022
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Yandex Maps'te kurumumun reklamını yap
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül
Değerlendirme 4,9
248 puan
Burayı değerlendirin

97 yorum

Varsayılan
Мария
4. seviye şehir uzmanı
2 Nisan
Mart ayında bu otelde bir günlüğüne kaldık. 3800 ruble karşılığında çift kişilik bir oda kiraladılar. Otelde kiralama maliyeti 500 ruble olan bir barbekü alanı (gölgelik altında) vardır, ancak kömürünüz ve diğer aksesuarlarınızla gelirseniz, o zaman sadece 100 ruble (temizlik için) vardır. Nispeten düşük fiyatlarla çeşitli spa uygulamaları da sunulmaktadır. Geldiğimizde tanıştık, ayrıntılı olarak anlattık ve tüm kolaylıkları gösterdik. Odalarda konforlu bir konaklama için ihtiyacınız olan her şey vardır: su ısıtıcısı, buzdolabı, terlikler, nevresimler ve havlular. Odada olmak temiz ve hoştu, tadilatlar iyi bir seviyede yapıldı. Odamızın kendi duşu ve tuvaleti vardı. Oda çok sıcaktı, ancak dilerseniz gece için yaptığımız pili kapatabilirdik - mükemmel uyudum. Otelin park yeri vardır (avluya giriş), böylece araba için endişelenemezsiniz. Sahipler yardımsever ve yardımseverdir. Bu oteli herkese tavsiye ederim! Kesinlikle buraya tekrar döneceğiz ve arkadaşlarımıza tavsiyelerde bulunacağız. İyi misafirperverliğiniz için tekrar teşekkür ederim.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Ольга В.
2. seviye şehir uzmanı
7 Temmuz 2025
Ailemle dinlendik. 2 yetişkin + 2 çocuk numarasını çektiler, 5 yıldız koydular - çok az. Varışla başlayalım, hoş görünümlü, kibar bir adam bizi karşıladı, arabayı nereye bırakabileceğinizi gösterdi. Sonra bize evi gösterdi, kuralları anlattı, mangal alanını, oyun oynayacağımız yeri gösterdi. Biz sadece harika bir ev aldık. Temiz, ahşap gibi kokuyor, odalarda kalmak için ihtiyacınız olan her şey var: -çaydanlık -kap -yemek takımı -tencere, tava. -Buzdolabı. Daha sonra uyku alanında katlanır kanepe, yatak, iki yatak takımı, TV, 4 büyük ve 4 küçük havlu (her aile üyesi için), 2 battaniye ve 4 yastık vardı. Ayrıca, ek battaniyelerin nerede yattığı da gösterildi, ancak bizim için yararlı olmadılar. Evlerde banyo bulunmaktadır: duş, tuvalet. Ayrıca evde saç kurutma makinesi de vardı. Bu tatil sırasında çok kullanışlıdır. Ve kendinizinkini alamazsınız. Evet ve tuvalet kağıdı da bizim için işe yaramadı. Kulübedeydim. Evin verandasında kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği yiyebileceğiniz ve konuşurken sadece zaman geçirebileceğiniz bir masa ve banklar bulunmaktadır. Evde değiştirilebilir terlikler var ama evde olduğu gibi dinlendikleri için de işe yaramadılar. Ve evde çoğu insan yalınayak yürür... Evin zemini ağaçlı, çok uygun. Akşamları çocuklar üşümesin diye yıkandılar, biraz açtılar, aolalar ısındı ve zaten iyiydi. Herkese tavsiye ederim, Goryachinsk'teki aile misafirhanesine gelin. Evde olduğu gibi dinlenin, sadece daha iyisi!!!
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
E
5. seviye şehir uzmanı
29 Ocak 2025
Güzel bir yer! Bu Konuk Kompleksinde defalarca kaldık! Ayrı peyzajlı evlerde çok konforlu konaklama! Misafirlerinin tüm isteklerini dikkate alan ve yanıtlayan çok kibar, dürüst, özenli sahipler! Yeterli kelime yok, sadece olumlu duygular ve minnettarlık!!!! Benim için "Goryachinsk", "Aile" konuk kompleksindeki Baykal Gölü'nden çok uzak olmayan rahat evlerdir.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı